• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 39
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kuger - майстор
hidrazin написа:
Аааа..., толкова ли зле Оная работа? :shock: Ей, шегувам се. Да не вземеш да запалиш. :-D
:partyman:
Не чак толкова, но все пак съм на крачка и половина от 60-така :-D
ivanovbg - майстор
Омотавай ги поединично в стречфолио
kuger - майстор
ivanovbg написа:
Омотавай ги поединично в стречфолио
Имам, ще пробвам. Благодаря!
Svetoslavoff1 - майстор
Хм...Герганата като я набера стои по една седмица в хладилника или в мазето на вилата и си хрупа като прясна без никакви хитринки. Дали при теб не е преторена или преполивана :?
kuger - майстор
Svetoslavoff1 написа:
Хм...Герганата като я набера стои по една седмица в хладилника или в мазето на вилата и си хрупа като прясна без никакви хитринки. Дали при теб не е преторена или преполивана :?
Преторена не е, но преполивана :? :? Май през 2-3 дни ги поя, че като им видя висналите листа ми става жално.
ivanovbg - майстор
Абе ти си ги береш изсъхнали :) Аз всяка вечер сипвам от капковото на 21 корена/12метра -100 литра и бера всяка сутрин по няколко кила. А почвата ми държи влага.
iivanov - майстор
kuger написа:
Преторена не е, но преполивана :? :? Май през 2-3 дни ги поя, че като им видя висналите листа ми става жално.
Аа, трудно ще я преполееш краставицата.Тя носи, а и си иска много вода.
ivanovbg - майстор
Някаква идея от какво е това и как да се справя с него? Единични бройки са, но не знам дали няма да се разпространи.Изображение
ebahti - майстор
Мойте броколи са вече 1 метър , ама само шума..... :?
Svetoslavoff1 - майстор
ebahti написа:
Мойте броколи са вече 1 метър , ама само шума..... :?
Ако това те успокоява, и при мен е така:) Ама шумата си я бива - здрави и чисти листа.
По-нагоре писах, че за първа година засяхме броколи, така че не съм наясно кога ще "върже".
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 39

Тема "Зеленчуци - торене, пръскане....отглеждане..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: