• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kuger - майстор
hidrazin написа:
kuger написа:
hidrazin написа:
Стига бе. Да ти пратя от зелената ама ще си платиш Еконта. :-D
:partyman:
За мен ли да остане? :partyman:
Ми на мен за къв чеп ми е? Имам си от бялата и ще стигне за доста години.
Тая зелената е 10-тина метра. С Еконта-а ще се набуташ с доставка и ще ти легне много.
На пазара е стинки.
:partyman:
Мерси, отказвам! Магазина ми е под ръка, предлагах да ми се прати за да я сцепя, че имате проблеми с "цепенето" :-D :partyman:
kuger - майстор
nv952 написа:
Силна градушка удари Карнобат
:? Дано при мен да няма :cool:
Уф, размина ми се.... за сега :sad:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Хм, днес и на Сливо поле градушка. Все си мислех, че като се изсипе някъде и се кротва
ZMeyGorianin - майстор
stiv1961 написа:
съвет: Нахлузете мрежата на варел или бидон и срежете по-средата. /Иначе е много трудно да се прецени къде да бъде отрязана./ Прекарайте по страните тел или сезал. По тази начин ще я опънете много лесно на желаното място
Като я нахлузиш на бидона се оформят ромбовете на мрежата. Остава да я отрежеш в права линия.
Абе получи се с бидонЯ от втори опит. За по-дълга мрежа е добре някойда помага с нахлузването.
nv952 - майстор
Първите череши (след няколко години чакане) :prayer:
Изображение

А това е новият ни приятел на село :wink:
Обаче разбрах че ядял краставици :shock:
ИзображениеИзображение
dadko - майстор
Да, ама яде и змии!
И- колко краставица ще изяде? Само от най-долните ( ако са ти на конструкция). Ако са по звмята- всичко ще ги яде- и голи охлюви, гризачи... каквото се сетиш.
Аз що таралеж съм хванал в нашия двор и по улицата... държим го и го храним един-два дни да му се порадва детето и го пускаме- пак в двора ни. Много обича котешка храна от консерва ( и сухата я яде).
Krass - майстор
Абе къде сте виждали таралеж да яде змии. Много приказки сте чели като малки. Таралежът е всеядно нощно животно. А змиите? Таралежът яде всякакви боклуци, мърша бръмбари, охлюви... Затова често има и трихини в месото си.
diksilend - специалист
Krass написа:
Абе къде сте виждали таралеж да яде змии. Много приказки сте чели като малки. Таралежът е всеядно нощно животно. А змиите? Таралежът яде всякакви боклуци, мърша бръмбари, охлюви... Затова често има и трихини в месото си.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0% ... 0%B6%D0%B8
nv952 - майстор
Първата краставица е на лице :prayer:
Вече турих капково да краставици и се поливат 24/7 дИмек денонощно.
Сега само ще бера :lol:
Доматите другият път ще са и те с капково .

Обаче едната череша загина :(
Нали е един грах бях боднал....не помня да съм го поливал често :? ама взе че роди :roll:

И си намерих едно малко приятелче.
Едни цигани с микробус спряха на пътя пред нас (естествено за да си изхвърлят една бутилка от спрея на тротоара) и тогава то избяга от вътре и хукна да бяга по тротоара ...те не го видяха и заминаха :-D
Прибрах си го обаче кучето му фЪрли мерника :cool:
Сложих му храна,вода и една вечер спа при мен що :cool: много пискаше.
Завих го и веднага заспа. :)
Обаче на сутринта реших да го пусна в тревата да се разходи и аз реших да полея с маркуча малко че тая автоматична система голям мързел ме хвана с нея.
Оставих го на единият край , а аз на другият и поливам.
Реках да си мръдна десния крак малко в дясно (10см) а то било точно там. :shock:
И без да исках го настъпих :wallbash:
И то умря :|
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Вече и в Бургас имаме задръствания по 1-2 км :x
Изображение
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Тема "Моята градина (Въпроси за зеленчуци,овошки и други)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: