Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
yanko78 - специалист
На Олео Мак пълната синтетика е супер на цена, каквото и да е, за тая нова машинка само пълна сингетика. Аз дори скутерчето ми което е на 30 години, го карам само с пълна синтетика.
imegogo - специалист
имам познати които работят с професионална техинка над 10 години изпробвали са доста масла техният избор е husqvarna HP което е 18лв/л казават,че няма грешка,трябва да е и рентабилно пълната синтетика е над 40лв/л а те изгарят дестки литри за някой,който си коси двора може и да не чак такъв е проблем
Цветомир Димитров - специалист
И аз се насочих към LS+,боцкам по 30 грама на литър и бой,бабички звънят за косене постоянно :)
miroki - майстор
Аз днес това взех.
Колко им вземаш за косене и на каква площ?

Прикачен файл

rps20220529_145848.jpg
rps20220529_145848.jpg (44.75 KиБ) Видяна 853 пъти
Цветомир Димитров - специалист
нед май 29, 2022 3:00 pmmiroki написа:
Аз днес това взех.
Между 25 и 40 стотинки на квадрат,в зависимост от височината на тревата.Меренето на квадратурата е на крачки.
нед май 29, 2022 3:00 pmmiroki написа:
Аз днес това взех.
Миро, това е 4Т!!!
За какво го ползваш?
Инак, универсала е на 2 или 2.50/100млл в Хоумма, което ще рече- минералка.
miroki - майстор
За фрезата е (гардения 4 тактова), въпреки, че е официално е за косачки. На ръчният тример/косачка нищо не слагам. Само и купих нова корда 2,4мм. с ръбове, че другата свърши.
vladko33 - специалист
Да подсетя за моето питане от предната страница за кордовите глави..... :mrgreen:

И още един въпрос- мисля да взема по-удобен самар. Какво бихте ми препоръчали (без Щил и Хуск, защото там цените са убийствени)
emmotoss - напреднал
нед май 29, 2022 7:38 pmvladko33 написа:
Да подсетя за моето питане от предната страница за кордовите глави..... :mrgreen:

И още един въпрос- мисля да взема по-удобен самар. Какво бихте ми препоръчали (без Щил и Хуск, защото там цените са убийствени)

https://www.home-max.bg/profesionalen-s ... er-v-2016/
Аз си поръчах този, чакам го да дойде следващата седмица и ще мога да дам отзив. Стори ми се добър и цената нормална. Самара, който имам от китайката, е кофти, а и този с новата Хускварна също е най-базовия евтин модел и не ми хареса. Най-скъпият на Хуск изглежда супер, но е над 250 лв. [-X
krasi92 - майстор
нед май 29, 2022 7:38 pmvladko33 написа:

Хуска е добър. Гарденмакса не го разглобяваш за корда но ако реши ще изплюе цялата корда на веднъж. Самара на хуск си струва парите. Щом е много скъп провери при валери груп. От там по евтино алито. Шлем и антифони. Ръкавици. Относно маслото в упътването не пише ли с какво, как и колко. Масло XP можеш да му прочетеш етикета и ще разбереш за какво е. Някои си избират маслото по цена и щом е най скъпото значи е за тяхната машинка. Е не е точно така

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: