• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 116
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
bulhomes2 - майстор
Не. За пробата и без колан го пробвах. Човека иска за него да търся. Ама само едни от 20 лв виждам при хасковските, а не ми се виждат много стока
Прикачен файл:
samarzatrimer.jpg
samarzatrimer.jpg (22.94 KиБ) Видяна 1719 пъти
Георги Иванов(алцек) - специалист
Моят самар го взех от Практикер и беше преди година около 35-6 лв.Доволен съм ,защото със оригиналната презрамка и на гол тумбак си направих една хубава рана,просто кожата се претърка.Има някакви рисунки на трева,но не съм се задълбочавал да разбера коя марка е.Карабинката за закачане на машината има много удобен палец и лесно се откача косачката.

Изображение
forski - специалист
:)

Прикачен файл

mtd_logo.jpg
mtd_logo.jpg (34.78 KиБ) Видяна 1692 пъти
bulhomes2 - майстор
К'о значи туй МТД бе forski? Че другата седмица за последно в Карлово - да скокна до тях.
iivanov - майстор
Имат хубави брандове, ама косите МТД не струват-дават дефекти.Икрата също е тяхна.А самари всички продават.Въпроса е, колко е склонен да даде твоя човек. :-D
bulhomes2 - майстор
Ми щом си е купил Budget се предполага, че не му се дават баят парици.
forski - специалист
bulhomes2 написа:
К'о значи туй МТД бе forski? Че другата седмица за последно в Карлово - да скокна до тях.
Ми кво значи ... кво да значи :-D
Голяма фирма, която е накупила мнайсе различни бранда и си продава боклуците под различни търговски марки :)
• FATOMIPE – мотокултиватори, мотофрези и прикачен инвентар;
• IKRA MOGATEC – градинска и паркова техника;
• SPERONI, LEADER PUMPS - електрически дълбочинни потопяеми помпи за сондажи, хидрофорни системи, дренажни помпи за отводняване на силно замърсени води, както и води с химически примеси, моторни помпи за напояване;
• CIFARELLI, MATABI, TARAL - ръчни, моторни и тракторни пръскачки;
• SISTEMA AZUD - елементи за изграждане на капкови и поливни системи;
• SDMO, HYUNDAI - преносими генератори за ток и стационарни агрегати по специални поръчки и автоматика за тях;
• CLABER - поливна техника, маркучи, ръчни градински инструменти.

Както писах по-горе си купих тяхна косачка втора употреба, та порових из нета да ги видя що за стока са, и от там ги знам!
bulhomes2 - майстор
Да ти кажа още от предния ти пост таман туй си мислех, че искаш да кажеш :lol: :lol: :lol:
iivanov - майстор
Моят самар е друг, ама и този сякаш не е лош. http://www.oleomac.bg/product.php?ProductID=154
radius - майстор
Да ви питам за подобна тревица какво ми трябва.
Прикачен файл:
IMG32651.jpg
Двора е малък, като махнем къщата и остават 300кв.м. Някой ден като го засея и ще остане за косене съвсем малко вътре и отвън около оградата.

Клоня към електричка, въпроса е дали да е някой Скил 1000в или например бош-че, което владо препоръчва. Може и нещо евтино, стига да е сполучливо.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 116

Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: