пет юни 10, 2022 6:51 pmТрифон П.Трифонов написа: Тая тученица, ако се копае, просто се разсажда, инак ми е по лесно с мотиката.Само пръскачка в комбо с Тайфун или Наса Таф. Споко вече поветицата надига глава.
Коса ще бъде ли полезна в тая неравна битка или има друго решение?
пет юни 10, 2022 6:56 pmSoviet_Soldier написа: 28лв. за два малки лагера?Занм много добре цените на лагерите и имам отстъпки от фирми, но сервиза ме постави пред свършен факт с лагерите и цената им.Тия дребни лагерчета от хубави фирма, като NSK реално нямат и 5лв за брой на дребно, а на едро Husqvarna ги взимат, едва ли не за центове. Това най-силно ме отблъсква от тях. Продукт, дето примерно им излиза под 100 долара за брой, го пробутват на хората, на поне 5 пъти по-високи цени. Даже ми е странно, как оригинален ремонтен комплект на Husqvarna за двигателя е излязъл само 175лв. Обичайно вървят към 250+, и не всеки намира смисъл в толкова скъп ремонт.
Относно скъпия ремонт - изкара 14 г до ремонта, лека е , няма разпадащи се маркучи за 14г., падащ ауспух, незатегнат карбуратор, пали лесно. 5 години да изкара след ремонта файда, а и я съм жив я не след 5г.
Следващата ще е ел. с кабел.