• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 629
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Пък на мене само тиквичките ми вървят кат ората- скоро ши плющим.
Доматите потръгнаха, ма късен разсад късно ще се бере.
Краставиците като на Преслав. Още не са за колове, а цвят има. Не му разбирам- мъжки-женски.
Късни камби, кот стани, ма се късно ши са разбере.
Чакам още седмица за репички. Садя на две седмици, ама сякаш не стават за месец, въпреки постоянна влажност на почвата.
EDI - майстор
Много ги мислиш, ако питаш мен. :partyman:
ср юни 06, 2018 8:24 pmEDI написа:
Много ги мислиш, ако питаш мен. :partyman:
Ни та питам, ама ако ма визираш- повечко пиша, че така са чувствам по социализиран.
Тва по препоръка на "Анонимните социопати".
.........шшшшшееееееегувам са бееееееееее! Поздрави!, и друг път цитирай, че да е по конкретно.
ср юни 06, 2018 9:31 pm написа:
:partyman:
Ми хубу, понякога пия и с непознати анонимници. Наздраве EDI!
preslav - майстор
ср юни 06, 2018 3:15 pmEDI написа:
Като гледам колко им се грижите, направо ми призлява.Аз поливам зарзавата на вилата само в събота вечерта, като ида в края на седмицата и това ми е грижата.И си растат, има за ядене.
Въпрос на виждане е EDI, аз предпочитам да се погрижа за това, на което съм му се дупил. Онзи ден се появи един комшия да се жалва, че чесънът му се развалил (червясъл нещо), и той и аз сме копали, после сме се дупили да садим, ама той решил, че и без пръскне ще стане. Същата работа миналата година с лозето и асмите на друг комшия. Говоря все за комшии щото каквото времето при мен, такова и при тях, каквато тяхната почва, такава и моята, разликата е само в пръскането - малко фитнес с пръскачката и 4 кутии цигари месечно.
EDI - майстор
Така си е, вие садите овечко.Аз садя по 5 корена домати, два краставици и 10 чушки и тях ги карсм ксквото дойде.Иначе за асмите си се грижа качествено.Раничко ми е още да съм само градинар. :lol:
kr1100 - майстор
[quote=EDI
Като гледам колко им се грижите, направо ми призлява.Аз поливам зарзавата на вилата само в събота вечерта,
[/quote]
Аз не се занимавам да поливам зарзавата. Таймера си е за тази работа.
Всичкия е насаден в мулч фолио, за да не се занимавам със скубане на трева или окопаване.
Дори и след пороя в понеделник - вчера пуснах таймера. Влажно е на 10-15 см от края на мулча, а навътре си е сухо. В оранжерият по подразбиране си е сухо, че и много много топличко
preslav - майстор
Искам да ви подразня с малко снимки, но в същност въпросът не е в дразненето - домати има и на пазара, люти чушки, цветя и какво ли още не. Правим нещата за кеф, искме да ни е цветно, ако розата роди домат няма да и го върнем, но общата идея е да се съчетае полезното с приятното, а не да сме вторачени в зеленчукопроизводството.
Приемам всякави забележки, не отказвам и на идеи, но ние гледаме по този начин на градината.

Прикачен файл

P1010022.JPG
Последна промяна от preslav на пет юни 08, 2018 8:47 pm, променено общо 1 път.
preslav - майстор
Люти чушки с букет от цветя.

Прикачен файл

P1010026.JPG
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 629

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията: