Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Пресли, в Бургас съм, ама Кугъра е на село, та няма да се видим за семе.
KRa ако има повече, земи и за мен няколко семенца, че моя го вадих с мотиката, щот съм много умен.
kr1100 - майстор
[quote="Трифон П.Трифонов"
KRa ако има повече, земи и за мен няколко семенца, че моя го вадих с мотиката, щот съм много умен.
[/quote]
Има събрал съм набързо 2 шепи.
Манголда напролет ще има направо за засаждане, а на есен хрян разсад.

Така да ви видим какво ще правите ? Аз се оборудвах с противогаз чисто нов талк още .Мислете му .
:mrgreen: Трябва ми за наесен за обгазяване на оранжерията с формалин . 10лв противогаз, какво му плащаш.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет юни 28, 2019 5:46 pmkr1100 написа:
... Аз се оборудвах с противогаз чисто нов талк още .Мислете му .
:mrgreen: Трябва ми за наесен за обгазяване на оранжерията с формалин . 10лв противогаз, какво му плащаш.
Мислиш, противогаза ще те спаси??? Ха!
kr1100 - майстор
[quote=n_a
Мислиш, противогаза ще те спаси??? Ха!
[/quote]
Абе то я има още 5-10г живот, я няма , ама да си го изживеем все пак. Колкото - толкова.
Че за какво е противогаз тогава. Още е на въоръжение в БА. Преди 3г като обгазявах със серни димки бягах на спринт с дълбоко поет въздух , ама докато запаля 3 димки поовдишах малко.
П.П. Забравих едно време пред 10 ти не ходихте ли русенци с противогази като ви обгазяваха румънците :mrgreen:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет юни 28, 2019 8:49 pmkr1100 написа:
...
П.П. Забравих едно време пред 10 ти не ходихте ли русенци с противогази като ви обгазяваха румънците :mrgreen:
Тогава, противогазите бяха заключени в кабинетите по гражданска защита... само връзкари имаха, крадени.... Сега сами си се обгазяваме. Русенската въздушна сага край няма
"работих" с формалин, покрай една греда..... Нали се сещаш, че за да неутрализираш, в противогаза трябва да има СЪОТВЕТНИЯ реагент. Та така
Да ви споделя.... от две седмици "асфалтират" съседната улица... то техника, то майстор и ... сега... един пее ОПЕРА! А ся де!
vlax - майстор
Аааа,на асвалта не може да се садят зеленчуци.
Ти що не си на нивата,вече напече? :-D
:partyman:
kr1100 - майстор
[quote=n_a
"работих" с формалин, покрай една греда..... Нали се сещаш, че за да неутрализираш, в противогаза трябва да има СЪОТВЕТНИЯ реагент. Та така
[/quote]
Я сега поразкажи малко за формалина и противогаза и реагента. На тази тема съм трап.
Досега с противогаза ми беше само скоростно бягане по 300м след ТЗМ и зареждане на 10841 см ЗР.
Тогава ни хвърляха хлорпикрин за проверка дали маркуча е завинтен на дихателя :mrgreen:

Днес голям зор - с разтегателната резачка и на стълба срязох 2 дебели клона на бадем и после ги разфасовах.
Ще вземат да ми счупят или повредят 5 годишната Бинг черешка. Бая бадем отиде зян., ама по-добре черешката да е наред.
Тиквите цъфтят проверявах дали има пчели по цветовете - има. От снощно сутрешния дъжд - резултата сухо.ю
Примъкнах тръби ф 110 мм . Ще ги окачам под свода на оранжерията.
lov - майстор
Добре де каква работа имаш вътре в оранжерията като фумигираш. Слагаш перманганата в някой по голям леген. Лисваш формалина вътре и докато почне реакцията требе да си клопнал портата зад гърба си. Проветряваш чак на другия ден и пак не влизаш. :?
Концентрация му липсва, а те го ограничават

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: