Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Andri01 - майстор
Скъсах вече два домата. розови,не "гигант" ама...ги изпапахме :(. Краставиците тази година приличат на мене-като луди са тръгнали. А уж "женски"-герганчета :? Тиквичките нещо май ги няма-опапкахме 6-7 и само още 4-5 цвята се мяркат.
miroki - майстор
Аз имам един оцелял домат от градушката и сега се зачервява :)
Иначе чушки има. Лука го извадиха нашите, има за две щайги, под земята се спасили главите :)
Да не забравите да си теглите продукцията и да я калкулирате по цени в магазина.
Да си сметнем труда какво струва де.
Andri01 - майстор
Ако почна да калкулирам,то по-добре да отида и да купя магазина ,барабар с продавачката. :)
Svetoslavoff1 - майстор
Мани, почнахме ли да прибираме каквото сме сяли, лятото е на превала :)
Грах доволно, вчера извадих лука, и той доволно, преди него чесъна - отличен.
От ранните полски домати вече втора седмица редовно салати. Краставичките стартираха добре, но тиквичките нещо се "ошумуляват" .
Лозенцето се съвзе от градушките и чепките се наливат. Но ябълките..., като че е стреляно със съчми по тях.
За другите домати реших да пробвам само с контактни фунгициди, фунгуран и бордомикс, но има повредени от чернилка :( Яко рязане, изкореняване и горене, дано не плъзне по другите.
miroki - майстор
пон юли 01, 2019 8:39 amAndri01 написа:
Ако почна да калкулирам,то по-добре да отида и да купя магазина ,барабар с продавачката. :)
Няма да е толкова страшно.
Калкулирай само прихода де, да си знаеш приходната част.
Andri01 - майстор
Имаш в предвид -продавачката,нали? Готово,става :)
vlax - майстор
пон юли 01, 2019 6:58 ampreslav написа:
Другата седмица ще съм готов и със семето за меродията.
preslav как разбираш кога е готово семето на меродията,че имам нацъфтяла от миналата година.Да взема да си събера семе,че тази година садих от магазина 4 различни вида меродия и не поникна. :-D
:partyman:
kr1100 - майстор
[quote=n_a . А ти толкова ли си туткав, та да не можеш да си задържиш дъха на влизане и на излизане... ебаси.
[/quote]
10 + 10 m e.
preslav - майстор
пон юли 01, 2019 10:10 amvlax написа:
пон юли 01, 2019 6:58 ampreslav написа:
Другата седмица ще съм готов и със семето за меродията.
preslav как разбираш кога е готово семето на меродията,че имам нацъфтяла от миналата година.Да взема да си събера семе,че тази година садих от магазина 4 различни вида меродия и не поникна. :-D
:partyman:
За меродията бабата командва жената - подслушания разговор е да се оформят (потъмнеят) семенници ли са, какво са там, после се разстила за да пресъхне и да се рони лесно. Ще попитам, ама на приказка е едно, а да се види е друго - дано жената е запомнила инструкциите.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон юли 01, 2019 11:13 amkr1100 написа:
[quote=n_a . А ти толкова ли си туткав, та да не можеш да си задържиш дъха на влизане и на излизане... ебаси.
10 + 10 m e.
[/quote]
Ама ти пръскаш ли го или сипваш??

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: