На жената брат и беше вземал една резачка китайка и беше заварил една такава тръбичка.Ама докато намери топлоустойчив маркуч , китайката умря.Не , че не си изби парите, де. 

Илчо Илиев написа:Здравейте!И аз се обзаведох с един китаец - с каква смазка се пълнят местата с пробки за смазване и колко се слага...Честито приятел да я ползваш дълго време със здраве. Колкото до смазването в книжката не пише ли,аз моята и слагам обикновена грес докато започне да избива. Досега съм я смазвал два пъти /за 4-5г./ и съм нямал проблем.
kr1100 написа:Иначе kr1100 е много точен за шлемовете. Изпрати ми и от двата по един, че по снимките не можах да си избера.алцек написа:От там мога да си купя диска за храсти оня перфорирания,олекотения и един шлем.В петък мога да ти купя и изпратя , ако искаш -линк :http://www.avetisyantools.dub-ai.com/in ... h=4&type=5
арт. 004328 - шлем поликарбонов с козирка цена 6.89 лв:
арт. 004327 - шлем поликарбонов цена 3.95 лв:
Купувал съм такъв с козирката преди 4-5г и освен за косене го използвам и при пръскане. Не ми е проблем сутрин минавам покрай магазина, а и куриерите ми са на път следобяд.
bulhomes2 написа:Бе тия глави изкарват ли Ви жило като ги натискате в земята?Мойта никога не я натискам и жило си излиза през цялото време само. Когато свърши, тогава идва моя ред да навивам отново макарата.
Илчо Илиев написа:Здравейте!Здравей приятелю,дано си я ползваш дълго време.На редуктора поставям високооборотна грес,за марка не знам каква е подарък ми е от един съсед от преди години.Беше в найлонов плик и на него не пишеше нищо.За бензина слагай само марково масло,патих веднъж със ЛТ 2Т Българско и стана сакътлъка.15 лв. литъра е марковото,но си спокоен че машината ще работи.
И аз се обзаведох с един китаец -
http://bulpower.net/products/details.ph ... 160&page=3&
Ся, колко е калпав, колко е стока ще се види след време,но сега ме интересува с каква смазка се пълнят местата с пробки за смазване и колко се слага...
алцек написа:За бензина слагай само марково масло,патих веднъж със ЛТ 2Т Българско и стана сакътлъка.15 лв. литъра е марковото,но си спокоен че машината ще работи.Гоше, "ЛТ 2Т " не беше ли двутактово масло за автомобили и мотори
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: