Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Soviet_Soldier - специалист
Тоя латиш с хуската е късметлия, че 3т ножът не е хвръкнал срещу краката му. Както е свалил и предпазителя, доста за шиене щеше да има.
За такива косачи в комплекта към мотокосата турникет трябва да поставят.

Ето един тест, пие ли китайчето нафта:
kr1100 - майстор
ср окт 26, 2022 11:52 amемовлаха написа:
Лично -3 дка. Когато пиша нещо има защо. Глинеста почва .След порой някъде 1952/3 г има нанос от поро от облич камъчета с рализна гоелмина.Бели, кафяви, черни и то тип кремък. Чистя , чистя толкова много години и те извират от почвата.
Косата е дърта Хуск 125R с нова цилндрова група от тази година./ Еми набор 2007/8 г. .Дълговечност като години супер.
Изходящие вал е с резба и като се трие в почва и камъчета ще замине резбата. Взел съм цитираната по-горе алуминиева ' глава " и съм надянал на вала втулка с площ/периферия за гайката / за да не стърже в земята вала.
Последна промяна от kr1100 на ср окт 26, 2022 9:13 pm, променено общо 1 път.
емовлаха - специалист
ср окт 26, 2022 5:52 pmkr1100 написа:
Лично -3 дка.
Разбрах те. Блг. за отговора , и при теб не е готово решението и е трявало да се доработва с втулка
kr1100 - майстор
ср окт 26, 2022 7:41 pmемовлаха написа:
ср окт 26, 2022 5:52 pmkr1100 написа:
Лично -3 дка.
Разбрах те. Блг. за отговора , и при теб не е готово решението и е трявало да се доработва с втулка
Моя грешка . Не е втулка , а профилирана шайба за закрепване на тороидален траф. _/ \_ с външен диаметър около 50 мм.
емовлаха - специалист
ср окт 26, 2022 1:43 pmЦветомир Димитров написа:
50 евро за тази площ,колегата добре ги таксува няма какво :D
Явно за тях са доста пари, това приятелче дето не си смазва косите дере англичани х200лв на декар :) Хвани се тествай видовете корди има малък метраж за себе си да знеш! Не слушай кой какво ти казва, да, квадрата запича къса при мен и кръглата опти също, но проблема не е в кордата а в задкормилното,че не сменям с диск. Малко беше в един край на двор на съсед но квадрата цяла шпула към 6м замина :) Иначе от миналата година забелязвам тази тенденция Руснаците от тази година го почнаха при нас не знам как стоят нещата
Цветомир Димитров - специалист
Влах вече ми дойде голямата разфасовка-240 метра.Това ми е повече от достатъчно ама ако намеря до пролетта квадрат какъвто искам ще пробвам,сезона вече тука тука свърши ще почива малко машината.
емовлаха - специалист
чет окт 27, 2022 7:47 pmЦветомир Димитров написа:
Влах вече ми дойде голямата разфасовка-240 метра
Тая материя голям зор с нея, но ще навлезеш :)
Дали на редуктора не му се е разказала играта,че чувам леко хрупкане като го въртя надясно...
напролет в сервиза ще видят,питам дали е нещо сериозно,дали може да кара още някой месец?

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: