p.v.x написа:Ей това е - точно и ясно - 400мл! Благодаря, колега! Декари, мекари...аз да не съм агроном в земеделска кооперация?djjimmy66 написа: Кажете конкретно: колко на 16л.? 300, 400, 500 мл?

p.v.x написа:Ей това е - точно и ясно - 400мл! Благодаря, колега! Декари, мекари...аз да не съм агроном в земеделска кооперация?djjimmy66 написа: Кажете конкретно: колко на 16л.? 300, 400, 500 мл?
hidrazin написа: С тези 400ml и 16 литра пръскачка мога да напръскам и 2 декара.Можеш, ама ефекта ще е нулев.
djjimmy66 написа:Ей това е - точно и ясно - 400мл! Благодаря, колега!400мл. за 16л. вода са си достатъчни като дозировка. Друг е въпроса за каква площ ще стигнат.
hidrazin написа:Нито е точно, нито е ясно. С тези 400ml и 16 литра пръскачка мога да напръскам както 10 квадрата, така и 2 декара.Много е важно коя песен си тананикаш докато пръскаш!
djjimmy66 написа:Много е важно коя песен си тананикаш докато пръскаш!Както писах по-напред в темата аз използвам Глифозат за тревата, дозата ми е 300мл. на 10л. вода + две шепи амониева селитра разтворена в пръскачката преди да налея хербецида. Двора ми е 2,4дек. и две пръскачки ми стигат да напръскам покрай оградите с комшиите, че ги мързи да си чистят тревата, пътеките из двора и тротоара пред къщата. Иначе не си тананикам песничка докато пръскам, а си пускам транзистора и си слушам музика от него![]()
Stefan_62, това исках да разбера - аз оттам нататък знам как да "къпя" из двора си! Като не стигне - пак, докато стигне!
TMontana написа:...много би ми се искало да можех за погледна,как с една пръскачка се пръска по 2,5дка,че и отгоре...на бегом ли,как ли...и какво е покритието все пак!Нямаш проблеми. Ето с тази пръскачка може да напръскаш даже хектар с литър Раундъп.
TMontana написа:Само едно не мога да постигна като вас и много би ми се искало да можех за погледна,как с една пръскачка се пръска по 2,5дка,че и отгоре...на бегом ли,как ли...и какво е покритието все пак!Никой не е писал, че опръсква цял двор от 2,5дка с една пръскачка, не чети между редовете, даже само с вода да е пълна пак няма да стигне. То ефект може да постигнеш и с 50мл. но ще трябва да почакаш поне месец докато изсъхне тревата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: