Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
il_ft_emo - специалист
rum_sz написа:
Моят един комшия се беше запътил да го хвърля,защото беше измръзнал и като ме видя го осени идеята че може да ми го подари,защото коша за боклук беше по далеч.На мен ми стана малко криво но си казах - може пък да стане нещо изрязох му клоните и ето радост.Това му е втора зима .Това лято полудя.Само поливам и сега ям.Но доколкото разбрах лимона е около 10 години.Каквото е писано в форума напролет ще гоизпълня и ще питам как се подрязва..Прочети по нагоре Градинар ми е пратил два сайта . Дано да ядеш лимони нямат нищо общо с тези от пазар като миризма и вкус

Това което съм прочел досега при теб ще трябва да се прави калем.Дано някой от форума ,който разбира повече да ти пише какво да направиш,защото сега започам да се интересувам от гледането на лимони :)
благодаряти от давна си мислех да пусна тема със запитване но все забравям ох незнам само мее страх да не го прецакам.обожам лимони надявам се някой ден и аз да ги опитам от моя но моят няма и година ще тряя да почакам :-Dа балдъза ми има мандарина сега и аз съм си посяла в две чашки от кафенце и чакам да видя :roll:

Тема "Лимон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: