Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
hidrazin - майстор
Нито е самардала, нито е левурда (див чесън).
Щеше да е по-лесно ако беше го хванал кога е цъфнало...
По-скоро е няк'ва китка от рода на allium giganteum или роднините му.

Прикачен файл:
giant-onion-allium-giganteum.jpg

:partyman:
teon - специалист
...за съжаление вече е прецъфтяло,но прилича много и вероятно е нещо такова :partyman: ...
EDI - майстор
Понякога се чудя, как се осмелявате да опитате на вкус нещо, което не е ясно какво е, като се знае, колко много луковици са отровни.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт юни 02, 2020 8:49 amEDI написа:
Понякога се чудя, как се осмелявате да опитате на вкус нещо, което не е ясно какво е, като се знае, колко много луковици са отровни.
Е, колко да е отровно?
Любопитна съм, колко много отровни луковици знаеш
Мен от дете ме плашат със зокума, дето "Всичко му е много отровно!!!"
EDI - майстор
Не ми се изнасят лекции по токсикология, а и не ми е работа.Виждал съм няколко ослепели от грешката лук-луковица.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср юни 03, 2020 3:22 pmEDI написа:
Не ми се изнасят лекции по токсикология, а и не ми е работа.Виждал съм няколко ослепели от грешката лук-луковица.
Не Ми изнасяй лекция по токсиколюогия, моля. Кажи няколко отровни луковици, моля. Сама ще си чета за тях
Моля
EDI - майстор
Зюмбюл, нарцис, кокиче....стига ли за начало.Безумие е дегустация на непознато растение.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср юни 03, 2020 9:48 pmEDI написа:
Зюмбюл, нарцис, кокиче....стига ли за начало.Безумие е дегустация на непознато растение.
Тези кому пък, са непознати?
Нещо си краен.
Жив и здрав!
EDI - майстор
Не съм краен, а реалист, видял и виждащ от първия ред резултата от подобни безумни хрумвания.Мога да ти хортувам още много, но очевидно няма смисъл.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср юни 03, 2020 10:19 pmEDI написа:
Не съм краен, а реалист, видял и виждащ от първия ред резултата от подобни безумни хрумвания.Мога да ти хортувам още много, но очевидно няма смисъл.
Ако искаш да си отглеждаш страхове, щи река още. Знам за много хора ослепели от ракия. Лично познавам хора, умрели от водка. А най-много хора знам, умрели от коли. Колко да си смел, да излезеш на улицата!
Жив и здрав!

п.с. Разбира се, че е безумно хрумване да ядеш луковици на кокиче

Тема "Някой знае ли какво е това растение и как се казва" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: