• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Naskata - специалист
ето в момента как изглежда моята трева за сянка

Прикачен файл

SP_A0230.jpg
SP_A0230.jpg (24.35 KиБ) Видяна 6787 пъти
Последна промяна от Naskata на вт мар 24, 2009 11:46 am, променено общо 1 път.
parvev - специалист
Naskata написа:

не се вижда
iliana - специалист
казаха ми че на Turfline са хубави смески. някой знае ли цена и къде да си намеря в пловдив. тотекс май продават от тях, но не съм сигурна. понеже част от мястото мие под орех, мисля да садя разделно-за слънце и за сянка. някакви други съвети
Spokoiniq - майстор
Naskata написа:
Жестоко, човече!Откъде се купува тая благодат? :)
Naskata - специалист
Turfline са хубави-да...

Turfline SUNSHINE
Описание : Тревна смеска подходяща за припечни терени и места с много сух климат.Сравнително устойчива на натоварване.Подходяща за изграждане на всякакви тревни площи ,за които не е осигурено адекватно поливане.Много добри естетически показатели.

Подходяща за : Парков тип; За пряко слънце; За глинести почви; За песачливи почви; Сухоустойчива

Turfline SHADOW

Описание : Тревната смеска е подходяща за затревяване на сенчести терени (засенчвани от сгради или растителност), но добре се развива и на слънчеви места.Тревният килим е изключително красив, притежава фини листа и расте бавно. Не е устойчива на интензивно натоварване.Коси се по-високо от останалите видове треви.

Подходяща за : Парков тип; За сенчести места; За глинести почви; За песачливи почви;

Ако е само под орех-не е нужно смеската да е за сянка, даже напротив.
На лична ще ти изпратя телефона за контакти, за да не излезе като реклама.

Спокойни, аз си я сях, не съм купувал чимове, щото имах време да изчакам. След 45 дни образувания тревен килим е гъст и красив.
Spokoiniq - майстор
Taман това ми трябва-песъчлива почва, сянка от сграда и кестени според положението на слънцето.Давай на ЛС!
iliana - специалист
сяхме днес семето, като предварително валирахме, после хвърлихме семето, с търмъци ги разрохахме за да се скрият семената и пак валирахме. но въпреки всичко и след последното валиране, отгоре се виждат семена, не всички са скрити. взех да се притеснявам дали ще излезат, като са отгоре.
днес да полевам ли или да изчакам до утре
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Полива се всеки ден, за да не отнесат мравките семената.
Naskata - специалист
Потупвай ги отгоре с греблото-така ще влезнат. Ако имате възможност, хвърлете и малко пясък и пак валирайте и поливайте...
И точете вече ножовете на косачката.. :)
Пусни някоя снимка, ако имаш...
iliana - специалист
ами ние го поляхме а отгоре наистина има семена и от водата се събират
нямаме пясък
дали да ги оставим така
няма да излезат ако не са заровени
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9