• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Йордан - специалист
stiv1961 написа:
Добре, вземи Гарденията- ако има проблем ще псуваш само мен :) / даже и рима има :-D /.
Ползвал ли си Гардения,ако излезе успешна може и да черпя.
stiv1961 - майстор
Йордан написа:
Ами не видя ли снимките, които съм постнал?
Прикачен файл:
300420121688.jpg
Прикачен файл:
300420121687.jpg
Прикачен файл:
300420121686.jpg
Прикачен файл:
150520111107.jpg
Напролет ще стане на две години :)
nikolaizl - напреднал
Взимай Гардения ,добри са .Моята е http://www.dikarconsult.com/upl/img/15521.jpg,имам я от две години и съм много доволен.Доста добре се справя с фрезоване,браздене.... ,няма да сгрешиш ако си вземеш такава .Съжалявам ,че в момента не мога да постна снимки лично на моята.
Leon - специалист
Йордан написа:
stiv1961 написа:
Добре, вземи Гарденията- ако има проблем ще псуваш само мен :) / даже и рима има :-D /.
В този форум Стив поне амнайсе пъти е пускал снимки на неговата Гардения!

:lol:

Покрай него се навих и аз.

Двигател 7 коня не можеш го натовари.

При фрезоване, включвам на 2 скорост, окопава се до калниците и ... (цитирам Стив) - става пепел от рози!

Купувай не му мисли!

п.п. И да не забравиш за черпенето!!!
iivanov - майстор
Пичове,колегата се е навил на бъзикня с 1 предна скорост.Не пишете за марки,ами дайте да го разубедим от такава глупост
emko - напреднал
Аз си купих Гардения 7 коня 2скор и 1задна-голяма работа икономицна.Двигатели има от 300лв нагоре в дикарконсулт.Работи перфектно има само едно скачане като превключваш на скорост,но като намалиш оборотите не се забелязва.
mcm - специалист
ZMeyGorianin написа:
Имам Фортекото от две години , но го взех с по-мощния 7,2 к.с. двигател. Върши си добре работата за която съм го взел-обработка на 1 декар овощна градина. Досега ми скъса един ремък, но от закачане на корен. Вземи си варианта със заден ход-много полезна добавка. От приспособленията съм взел ралото и браздира. Имам и железните колела и тежести към тях, но не ми харесва работата им-с ралото много боксуват и закопават, затова ора с фрезите.
Здравей колега, отдавна се заглеждам във Фортеко, и по специално в тоя модел
http://www.store.tiller-bg.com/product/ ... 0r6-5.html

но никъде в сайта не видях модел със 7.2 к.с. , да не би да е същият модел.
И другото което се чудя, двигателят немски ли е или китайче сглобено за немско.
Йордан - специалист
stiv1961 написа:
А някой може ли да каже нещо за Petrov-Teri 6,5 к.с две скорости -670лв.Като издръжливост,вършат ли добра работа.
ZMeyGorianin - майстор
iivanov написа:
Пичове,колегата се е навил на бъзикня с 1 предна скорост.Не пишете за марки,ами дайте да го разубедим от такава глупост
Аз съм с една предна и една задна скорости. Не съм усетил необходимост от втора-просто намалям газта, ако ми трябват по-ниски обороти. Мисля, че втората скорост е по-подходяща ако се влачи ремарке.
ZMeyGorianin - майстор
mcm написа:
ZMeyGorianin написа:
Имам Фортекото от две години , но го взех с по-мощния 7,2 к.с. двигател. Върши си добре работата за която съм го взел-обработка на 1 декар овощна градина. Досега ми скъса един ремък, но от закачане на корен. Вземи си варианта със заден ход-много полезна добавка. От приспособленията съм взел ралото и браздира. Имам и железните колела и тежести към тях, но не ми харесва работата им-с ралото много боксуват и закопават, затова ора с фрезите.
Здравей колега, отдавна се заглеждам във Фортеко, и по специално в тоя модел
http://www.store.tiller-bg.com/product/ ... 0r6-5.html

но никъде в сайта не видях модел със 7.2 к.с. , да не би да е същият модел.
И другото което се чудя, двигателят немски ли е или китайче сглобено за немско.
Въвел съм те в заблуда неволно,колега-двигатела е 6.5 к.с. Другите са 5.7 к.с. Ето линка:
http://prizma50.tradernet.eu/%D0%BC%D0% ... 201026.htm
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Тема "Питане за мотофреза-коя да избера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: