Не съм работил с такава машина, но мисля, че при нея проблема с оливането го няма.Капката при тях е доста по малка и от на най-качествения разпръсквач на обикновена гръбна.Освен това там излишното го отвява.

Stefan_62 написа:Като чета из нека гледам, че преобладават мнения, че е добре моторната пръскачка да е с нагнетателна помпа, че да може да пръска и на 90 градуса и по възможност струята да достига 10-15м./вертикално и хоризонтално/Здравей,
vrangelov написа:Помпа също може да се сложи, но тя е за друго.Здравей и благодаря за консулта. При тази пръскачка на която съм се спрял за помпата която продават допълнително пише, че увеличава с 20% обхвата на струята, тоест без нея обхвата на струята го дават 10/12 м., а с нея 12/14 м. хоризонтал/вертикал.
vrangelov написа:Може и да увеличава, но не значи, че без нея няма да пръска нагоре. Аз нямам помпа, но при мен я дават, като искам да слагам едни дюзи за ултра малообемно пръскане(за по-финни капчици). Също така разбърквала разтвора по време на пръскане и давала още по добро налягане (това за което ти пишеш).А твоята каква марка е и модел?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: