Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
dragozow - майстор
вт апр 21, 2020 6:02 pmpreslii написа:
Здравейте, силно препоръчвам една нова марка на българския пазар- RURIS . Резачките са с японски мотори и са много добри. Много съм доволен и на цена са много добре. =D>
Завода е в Чунцин, Китай и няма нищо японско в нея.
Димитър Димов - специалист
вт апр 21, 2020 6:02 pmpreslii написа:
Здравейте, силно препоръчвам една нова марка на българския пазар- RURIS . Резачките са с японски мотори и са много добри. Много съм доволен и на цена са много добре. =D>
Добре,рекламираш си стоката,ама с какво е по-добра от останалите китайчета-сервиз,цена или нещо друго?
nikel - специалист
Моята е електрическа марката не помня /падна и табелката / работи вече осем години без проблеми.Взех я за 100 лв. отдавна се изплати.
вт апр 21, 2020 6:06 pmpreslii написа:
За баща си взех също от тази марка, но серията DAC . Много е доволен. Каза че в сравнение качество<=> цена , няма какво да се съпостави с тях.
Брей, пък аз са набутах с едни.....по немски ми оранжавеят някак и бръмчат неприятно.
вт апр 21, 2020 9:48 pmnikolson написа:
Dolmar ли бе, Туньо?
Бих искал, но е възможно само втора ръка, след като ги купиха японците. Долмар е в червено, сега са тъмнозеленкави.
Снобарея само с ново, хихиии, но не смея да рекламирам.

Хм, по тъмно оранжев е тоя Долмар. Тъй е като съм го виждал само на картинка.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср апр 22, 2020 8:45 am, променено общо 1 път.
atanasov2004 - специалист
Привет! Ето и още едно мнение :-D -моето. Преди 2 години на черния петък от ПРАКТИС Хасково - за 160 лв. си взех ДЕУ - корейска. Беше 200лв, с отстъпката 160лв. Сега са по 180 лв, По малкия модел 1,7 . Шина 40 см. Добра машинка за непрофесионално ползване. Пали от "половин въже" и работи
като "оса" . Захабих и веригата с дограмата на един апартамент :) Доста материал за ракиен казан падна. Но срещу 2 лв. във Хускварна ми я заточиха.
Това е лично мнение. Успех на търсещите :-D
nikolson - майстор
ср апр 22, 2020 8:19 amТрифон П.Трифонов написа:

Бих искал, но е възможно само втора ръка, след като ги купиха японците.
ТЦ, в Германия се продава и като Долмар
ср апр 22, 2020 12:19 pmnikolson написа:
ТЦ, в Германия се продава и като Долмар
О, благодаря! Значи можело, но като гледам си е Макитка- от новите демек.
Преди няколко години ми попадна чисто нова професионална Хускварна, много стар модел. Ад ме е, че не я купих. Нещо от сорта бих си взел, макар и тия да ми бездействат от година.
Абе Коле, запали ми фитила .....Много ма кефят старите истински резачки.
Ти да не би да имаш някой такъв Долмар. Йонсеред също съм гледал в тубата и чел по чуждите форуми.
kr1100 - майстор
[url=https://www.bueroshop24.de/dolmar-ps32c-35-kettens%C3%A4ge-912283?srpId=cfe7756c70ba686a3c90267130d60f81&lkz=225738&obt=0&storeType=B2C&utm_medium=psm&utm_source=idealo&utm_campaign=psm написа:
ТЦ, в Германия се продава и като Долмар[/url]
Преди годиниа някъде беше писал за разтягане на веригата при моторна резачка. Преди години бях чел упътване за моторни резчки , не помня за коя марка беше. След рязане -отхлабване на веригата, преди нова работа обтягане.
Долмар а кога стана само Долмар ? Преди бяха Сакс Долмар / имах 1 такава -1350Вт . Най-веротно беше набор преди 1995 г :mrgreen:

Тема "Бензинова резачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: