Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
vlax - майстор
medel76 написа:
да,в краен случай нова,как да си направя капково..не съм постоянно на това село и няма как да поливам
Ако ти или някой друг не направи ремонта на помпата както трябва и не купиш нова ще береш ядове.Какво ще правиш когато тя не работи както трябва и трябва да поливаш,ще си скъсаш нервите.Затова купи нова помпа за да си сигурен,още повече както разбирам ще поливаш дистанционно.Ти пак не каза какво ще поливаш и от какъв източник.
nikel - специалист
Капково се прави с пари и мерак,по възможност в повече и от двете.Щом ще поливаш дистанционно аматьорски изпълнения не са недопустими.Всяко икономисване сега води до повече пари по късно.Хората са го измислили ,не е нужно да се открива топлата вода.Моето мина доста хилядото лева и нямам проблеми.Щом няма да си там сложи и камери - малко глезотийка.
vlax - майстор
nikel написа:
Щом няма да си там сложи и камери - малко глезотийка.
Аз на къщата нямам камери ,а на зеленчуците да слагам..... :shock:
Andri01 - майстор
Телескопа "Хъбъл" върши същата работа. Едно позициониране и готово :)
nikel - специалист
vlax написа:
nikel написа:
Щом няма да си там сложи и камери - малко глезотийка.
Аз на къщата нямам камери ,а на зеленчуците да слагам..... :shock:
Камерите са на къщата и гледат към двора.За Хъбъл също става ,ако имаш пари естествено.
Майтап бе Уили.
http://satellite.somemaps.com/bg/%D0%BF ... %D0%B2.php
medel76 - специалист
vlax написа:
medel76 написа:
да,в краен случай нова,как да си направя капково..не съм постоянно на това село и няма как да поливам
Ако ти или някой друг не направи ремонта на помпата както трябва и не купиш нова ще береш ядове.Какво ще правиш когато тя не работи както трябва и трябва да поливаш,ще си скъсаш нервите.Затова купи нова помпа за да си сигурен,още повече както разбирам ще поливаш дистанционно.Ти пак не каза какво ще поливаш и от какъв източник.
капковото дебело ми излиза,кладенец нямам..водата е подпочвена двора е малък от всичко по малко искам,но което не се полива доста често,че не съм там,аз както слушам 1000лв трябва да приготвя за капково
medel76 - специалист
lpoik написа:
Ето заповядай.viewtopic.php?f=29&t=59231 :partyman:
благодаря
шоп - майстор
medel76 написа:
капковото дебело ми излиза,кладенец нямам..водата е подпочвена двора е малък от всичко по малко искам,но което не се полива доста често,че не съм там,аз както слушам 1000лв трябва да приготвя за капково
В този телеграфен стил на съобщение, аз лично нищо не разбрах :?
Няма главна буква, няма интервали, нито точка.

Успехи!
medel76 - специалист
шоп написа:
medel76 написа:
В този телеграфен стил на съобщение, аз лично нищо не разбрах :?
Няма главна буква, няма интервали, нито точка.

Успехи!
Сега пък и пунктуацията била важна :-D
redbox - специалист
Разбира се, че е важна :-D Пунктуацията някой път е съдбоносна и по-важна от всяка помпа :yawinkle:
Не е все тая между "Medel76 да се обеси. Не да се помилва." и "Medel76 да се обеси. Не, да се помилва."
В единия случай умираш, в другия живееш. Разлика - една запетая :)
Примерно, ако някой в месинджър или FB те попита дали искаш да ти дойде на гости, има разлика да му отговориш: "Не, мисля, че не искам" или "Не мисля, че не искам" :-D Разликата е пак една запетая, само дето в единия случай ще ти кацне на вратата, пък ти продължавай да не искаш [-X
Правописът и пунктуацията са важни и е въпрос на себеуважение с цел да изразиш правилно мислите и желанията си. След това е въпрос на уважение към другите, които държиш правилно да те разберат :)
Та...какво стана с тая помпа последно?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Тема "Помпа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: