нед мар 17, 2019 2:38 pmky-kyy написа: ...Подкачам те бе, белким припалиш...И те така.....ще излезе, че се хваля, ама си е баш тъй
![]()
Русе ще излезе много потаен или мързелив град, начи
нед мар 17, 2019 2:38 pmky-kyy написа: ...Подкачам те бе, белким припалиш...И те така.....ще излезе, че се хваля, ама си е баш тъй
![]()
нед мар 17, 2019 2:43 pmn_a написа: Днес не ми е ден, а вчера (как забравих) не снимах дървотоЕлектрически трион и всичко долу....Начи, представяш си гарга, или гларус....трябва да си минава спокойно, с разперени крила.....
Но тез дене ще намина оттам. Не е далеко от моя пущинак
И ще снимам. Много зле. Не бях виждала толкоз нагъсто клони и клонки на ябълка
нед мар 17, 2019 2:45 pmky-kyy написа:Аз теорията я знам и насън, даже на едно младо дръвче съм прилагала и не умря. Но не ми ги обяснявай тия
Електрически трион и всичко долу....Начи, представяш си гарга, или гларус....трябва да си минава спокойно, с разперени крила.....
PS Подчертавам гарга, не щъркел....
нед мар 17, 2019 4:15 pmchapara написа: Хайде и аз мойте пет стотинки за страницатаВероятно си прав![]()
Това дърво май не сака резитба, а подмладяване
https://www.bgfermer.bg/Article/302544
Та нека изясним терминологията. Най вероятно ще иска и верижен трион, освен електрическа бичкия. Работа по такова дърво е адски трудоемка. Преди години се захванах с три такива мои круши, та на майтап два дни и добре че комшията ме съжали та извади бензиновата резачка![]()
нед мар 17, 2019 4:15 pmchapara написа: Хайде и аз мойте пет стотинки за страницатаОлелеееее, ако това са ти 5-те стинки, представям си 5 лева, какво ще е![]()
Това дърво май не сака резитба, а подмладяване
https://www.bgfermer.bg/Article/302544
Та нека изясним терминологията. Най вероятно ще иска и верижен трион, освен електрическа бичкия. Работа по такова дърво е адски трудоемка. Преди години се захванах с три такива мои круши, та на майтап два дни и добре че комшията ме съжали та извади бензиновата резачка![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: