Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
gnt69 - майстор
пет авг 07, 2020 2:09 pmAndri01 написа:
Е,вкусове разни,но не ти ли замирише малко на пушек,не ми го хвали. А пък ако има поне едно въгленче на пържолката....е върха? :) :partyman:
На вас пенсионерите ви е лесно, ма ние трябва да ходим и на работа. Затова бързото е вкусно и лесно.
Палиш чакаш 3 минути да загрее, печеш за 10 тина зависи какво и на 15 стата минута си седнал да пробваш ракията, салатата и опеченото.
:partyman:
Andri01 - майстор
Е,тъй де! Ние сме табиетлии, не само в "печенето"! Младите все бързате ,дано само бързането да не се отнася и за е@нето,че като се пенсионирате,даже и спомени няма да имате ! :partyman: :partyman:
Soviet_Soldier - специалист
пет авг 07, 2020 9:55 pmgnt69 написа:

На вас пенсионерите ви е лесно, ма ние трябва да ходим и на работа. Затова бързото е вкусно и лесно.
Палиш чакаш 3 минути да загрее, печеш за 10 тина зависи какво и на 15 стата минута си седнал да пробваш ракията, салатата и опеченото.
:partyman:
Дано пред жена си не се оправдавате така, че нямате време. :lol: :mrgreen:

Шегата настрана, но човек трябва да намира време за релакс, забавление и удоволствие. Иначе и аз като нямам време и съм уморен действам с електрическата. Обаче, като съм свободен имам голям мерак да припаля и тази на въглища, защото резултатът си заслужава изгубените 15-20 минути. :drinkers:
EDI - майстор
При мен как е.

Прикачен файл

IMG_20200612_173039_resize_31.jpg
gnt69 - майстор
пет авг 07, 2020 10:09 pmAndri01 написа:
Е,тъй де! Ние сме табиетлии, не само в "печенето"! Младите все бързате ,дано само бързането да не се отнася и за е@нето,че като се пенсионирате,даже и спомени няма да имате ! :partyman: :partyman:
И там сме тьй, Татю викаше е-еш и бягаш бьрзо без да се застояваш, колкото повече толкова по добре, да има оборот. :partyman:
Andri01 - майстор
Един се приготвил табиетлийската да гледа боксов мач-биричка,пуканки и седнал пред ТВ. Мача почва и на 30-те секунда - нокдаун?! Псувни ,хвърляне на чаши...?!
- Е,на видя ли сега на мене какво ми е вечер ,като си легнем.... - казала жена му :) :partyman:
Бе дъртоооо, ти забрай ли бе?
Нокдаун- броиш и до 10 е станал.
kuger - майстор
съб авг 08, 2020 9:50 amТрифон П.Трифонов написа:
Ти недей така :-D , нокдаун звучи по-готино от нокаут.
съб авг 08, 2020 11:38 amkuger написа:
съб авг 08, 2020 9:50 amТрифон П.Трифонов написа:
Ти недей така :-D , нокдаун звучи по-готино от нокаут.
Навих са. По готино е да става, докат става. После...ми барбекю ши си прайме я, ко друго.
film - специалист
Гледам доста мнения се събраха, явно темата имаше смисъл. Благодаря на писалите :) И аз се опасявам, че тази ламарина може да изгори. Което значи, че по-добре чугунено. На газ със сигурност няма да е.

Тема "Избор на малко барбекю на въглища или дърва" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: