чет дек 03, 2020 4:34 pmBLUEPUPIL написа: После от ЖП гарата прекарватТова с кабелите коя година? Горе-долу.
частни стълбове с кабели, дето носят трифазен ток.
Електромера го пазя за спомен АЕG.
Дай снимки на електромера. Хубави.

пет дек 04, 2020 4:35 pmvlax написа: ky-kyy остави тези картофи,ами кажи като спец какво да правя ,че една беда ме сполетя.Оставих виното за 10 дни без надзор,ходих да се къпя в минерална вода и като се връщамАко се е вкиснало, хич недей си хаби дървата, че и времето.....то почнало да цветясва.Трябва по най-бързия начин да го варя за ракия ,ама казаните заети,чак другата неделя.Да му фъргам ли нещо за стабилизация да изтрае още една седмица до варенето?Имам регистрация в ракията.ком,но те там го дават много научно и философски и не съм питал.Сода до 100 г на 100 л ще приготвя.
![]()
![]()
пет дек 04, 2020 6:31 pmvlax написа:Без да искам да обидя някоя дама, ама.....има някои, дето си искат доста повече пиене, за да станат красиви....Комичното в мази ситуация е, че след толкова изпит алкохол, не се и сещам, за какво ми е притрябвало жена, па била тя и красива.....
...... и всички жени стават еднакво красиви.
![]()
пет дек 04, 2020 6:21 pmvlax написа: ...нещо на което да се наслаждаваме напивайки се...Едва ли ще е чак наслаждаване... но все пак нещо може да се направи за да се спаси. Донякъде.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: