iivanov написа:Малки ли им викаш на 8000 об/мин.?Абе така си е Иво, ама колко време ги поддържаш тези мах. обороти по време на косене. Както казва колегата "lov" - "Останалото със супер рекламираните специални греси си е повече маркетингов трик". Както и новите синтетични двутактови масла дето ги рекламират. Всичко е мижай да те лажим, да ти вземат паричките.
Да Стефко,ЛТ 2Т е масло за двутактови двигатели родно производство.Винаги слагам масло колкото е посочил производителя.Първата коса си смени звука и аз я отворих,лагерчето на биелата беше нащърбено,явно е повлякло от температурата.Слагах ЛТ 2Т,на другата коса не си позволих този лукс и си купих масло на Хускварна. А колкото до греста която се ползва за редуктора -каквато има,важното е да е смазано.
Извинявам се за спама.
Преди 10-ти ноември 1989 г.си бях купил Волга ГАЗ 21.Купих я от Партията в Русе.Карах я около година и нещо и реших да долея масло на скоростната кутия.Качих я на канал ,развих пробката и не потече нищо.Отворих капачето и какво да видя,цялата кутия натъпкана със обикновена грес.Как е вървяла така не знам?