Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Andri01 - майстор
вт юли 23, 2019 8:43 amТрифон П.Трифонов написа:
Хихиии, хайде да се върнем в градината, че да не се изложим на казана, че в ракиджийството има малко математика, ма що не я ползвате?!!
Андри, ши са изпитвами на масата.
"Куче с кремвирш ще плашиш!!" Това е стара приказка. Сега вече и бездомните се плашат от съвременните кремвирши :)
С математиката съм стигнал до "едно,две три и много".
А ти май си приключил с южнотуземните девойки или ти свиха сърмите? :axe: :-D
вт юли 23, 2019 9:04 amAndri01 написа:
...
С математиката съм стигнал до "едно,две три и много".
А ти май си приключил с южнотуземните девойки или ти свиха сърмите? :axe: :-D
Върнах са да си вида градината и трътките и пак ма забират на караваната, че има работа. Направо съм пребит с тая каравана.
Подозирам та аз, до къде си с математиката, ама как може да кажеш, че слагаш 4 кила нещо си, на супурнайси кила от другото? Ъ? Що пък точно толкова?
Andri01 - майстор
Ххехе,ти да я теглиш на ръка тази КУРАвана ,бе? :). 4%,бе Трофи,на 4 кила. Уффф,а се хвалеше,че уж беше научил цялата азбука :) :partyman:
% се добавят само ако липсват и толкова колкото липсват.
Бе ти ги знайш, тес работи, ма са прайш на гугуткаф, знам аз.
Не я тегля тая стая на колела, ама ми изпива соса. Вчера като съм полегнал следобеда, та за малко да подмина вечерната молитва.
Andri01 - майстор
ей,я по Фнимално! Че оня отгоре гледа! килимчето,гъза обратно на посоката към Мека и челото в земята!!. Ракийката тъкмо са изстуди.
kr1100 - майстор
[quote="Трифон П.Трифонов"
Хабиш енергия за сушене, после още енергия за рехидратиране, за да е годно за консумация (ошаф примерно). Инак си тормозиш организма, като ги ядеш сушени,
[/quote]
Правя си запас за ските. За януари не съм решил дали пак на Безбог или пък на Мальовица да ходя.
Може да е за последно за моите стари кокали.
вт юли 23, 2019 11:50 amkr1100 написа:
Cure, се повече та уважавам.
За тия условия, това е добрата и правилната храна.
Направи си и стафиди, може и кутийка локум. В стафидите има най много плодова захар.
Имаше една изотонична напитка, на сносни пари в Кауфланда, но изчезна.
Карам кооло, а и в пещерите ползваме подобен начин на хранене.
Няма да спираш! Един мой инструктор е на 66 вече, но в добра форма и до оня ден преподаваше в НСА.
Andri01 - майстор
"...на 66 вече". !? И,ко искаш да кажеш бре?? Че на 66 и след тях човек е дРът Ей,туй младежите сте.... :axe: :partyman:
вт юли 23, 2019 4:25 pmAndri01 написа:
"...на 66 вече". !? И,ко искаш да кажеш бре?? Че на 66 и след тях човек е дРът Ей,туй младежите сте.... :axe: :partyman:
Добре деее, ае да си мерим тиквичките сега!

Прикачен файл

DSC_0051.JPG
Andri01 - майстор
Ей,туй младежите сте...с големи тиквички,аз не мога да се меря с вас . Е,поне мога пък да ви завиждам! :)

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: