Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Andri01 - майстор
Има едно племе в Африка,дето жените си удължават вратовете с гривни. Моите цигулки си удължават вратовете ,като си висят на "простира" :) :partyman:
Някъде, скоро прочетох, засаждали царевица преди да посадят гъдулките.
После и мандолините можели да висят покрай мамула.
По селата съм ги виждал на оградите.
Димитър Димов - специалист
ср юли 31, 2019 4:03 pmТрифон П.Трифонов написа:
Някъде, скоро прочетох, засаждали царевица преди да посадят гъдулките.
После и мандолините можели да висят покрай мамула.
По селата съм ги виждал на оградите.
На много места така се сади фасул.Садиш до него царевица и като порасне тръгва по нея.Икономия на притки.http://talkoven.com/%D0%B7%D0%BD%D0%B0% ... 0%BA%D0%B0
kr1100 - майстор
Днес ударих 1 Алиет Флаш на краставиците и редих керемиди и дъскички под тиквите докато са зелени ластуните. / да не стоят в земята при дъжд./
Последна промяна от kr1100 на чет авг 01, 2019 11:01 am, променено общо 1 път.
miroki - майстор
Увивния боб и ние така в реда с царевица.
Тази година имам само боб един ред 50 метра, та му оставих високата трева.
Че иначе и колци трябват.
yanko78 - специалист
Аз съм разочарован. Не можах да сколасам да взема хубави кайси и взех зарзалии. Сложихме им по 11 кг захар и бяха готови след 6-7 дни. След печенето, вкуса въобще не е на кайсия. Хубава ракия стана, в смисъл, че не боли глава, мазничка е, но не е вкуса който очаквах. Двоумя се какво да е правя. :?
чет авг 01, 2019 12:51 amyanko78 написа:
Двоумя се какво да е правя. :?
Слагаш я в буре, да отлежи или в туби с дъбов чипс (печени домашни трески от дъб, черница), няколко дни помпичка за аквариум.
После я наричаш Градинарска засуканица и я почваш!
preslav - майстор
Аз съм разочарован. Не можах да сколасам да взема хубави кайси и взех зарзалии. Сложихме им по 11 кг захар и бяха готови след 6-7 дни. След печенето, вкуса въобще не е на кайсия. Хубава ракия стана, в смисъл, че не боли глава, мазничка е, но не е вкуса който очаквах. Двоумя се какво да е правя. :?
Я опиши по-подробно как си приготвил "матраяла" и на какъв казан варихте, в казана какво сложихте освен джибрата?
За прясна ракия е рано да се говори за вкус, болки в главата и т.н. подробности, които се проявяват след отлежаване.
Корекции са възможни всякакви, само загоряло не се лекува или поне аз не съм чувал за лек.
kr1100 - майстор
чет авг 01, 2019 6:55 amТрифон П.Трифонов написа:
Двоумя се какво да е правя. :?
Слагаш я в буре, да отлежи или в туби с дъбов чипс (печени домашни трески от дъб, черница), няколко дни помпичка за аквариум.
После я наричаш Градинарска засуканица и я почваш!
След отлежаване като искаш аромат на кайсии - има есенция

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: