Има едно племе в Африка,дето жените си удължават вратовете с гривни. Моите цигулки си удължават вратовете ,като си висят на "простира"

ср юли 31, 2019 4:03 pmТрифон П.Трифонов написа: Някъде, скоро прочетох, засаждали царевица преди да посадят гъдулките.На много места така се сади фасул.Садиш до него царевица и като порасне тръгва по нея.Икономия на притки.http://talkoven.com/%D0%B7%D0%BD%D0%B0% ... 0%BA%D0%B0
После и мандолините можели да висят покрай мамула.
По селата съм ги виждал на оградите.
чет авг 01, 2019 12:51 amyanko78 написа: Аз съм разочарован. Не можах да сколасам да взема хубави кайси и взех зарзалии. Сложихме им по 11 кг захар и бяха готови след 6-7 дни. След печенето, вкуса въобще не е на кайсия. Хубава ракия стана, в смисъл, че не боли глава, мазничка е, но не е вкуса който очаквах. Двоумя се какво да е правя.Я опиши по-подробно как си приготвил "матраяла" и на какъв казан варихте, в казана какво сложихте освен джибрата?![]()
чет авг 01, 2019 6:55 amТрифон П.Трифонов написа:След отлежаване като искаш аромат на кайсии - има есенциячет авг 01, 2019 12:51 amyanko78 написа: Двоумя се какво да е правя.Слагаш я в буре, да отлежи или в туби с дъбов чипс (печени домашни трески от дъб, черница), няколко дни помпичка за аквариум.![]()
После я наричаш Градинарска засуканица и я почваш!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: