• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 29
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
A рaзпръсквaчите кaкви е по добре дa сa PS ULTRA или
PRO SPRAY
И пaк дa питaм зa клaпaните, трябвa ли дa сa с регулирaне нa дебитa или не, тъй кaто мисля дa пуснa и 1 отделен кръг зa кaпково?
iliana - специалист
здравейте
трябва да купя нова помпа, имаме поливна система с 4 пръскала , за тревна площ 220кв
преди имахме такава
http://www.onlinemashini.bg/vodna-pompa ... -min-/3648
и ни вършеше работа, но сега така и така ще купувам нова, искам да е по- мощна, да пръскат пръскалата по-силно
бихте ли ми препоръчали марка и модел
nanobanano - специалист
Здравейте.Моята площ с трева ще е скромна 2,80 на 6 метра.Искам разпръсквачите да са само от едната страница на 6те метра.Ако е не възможно в краен случай и на едното късо разстояние може.Как и колко трябва да разположа?
p.v.x - майстор
nanobanano написа:
Здравейте.Моята площ с трева ще е скромна 2,80 на 6 метра.Искам разпръсквачите да са само от едната страница на 6те метра.Ако е не възможно в краен случай и на едното късо разстояние може.Как и колко трябва да разположа?
Във момента Лидъл ги има (осцилиращ разпръсквач) Изображение Един ти стига. :rock:
nanobanano - специалист
hidrazin беше писал,че такива има и няма да ги ползва,не мисля и аз да взимам.Тези разпръсквачи с регулиране на ъгъла на пръскане ми допадат много.Прибират се,няма маркучи,и поливането е равномерно.
p.v.x - майстор
nanobanano написа:
hidrazin беше писал,че такива има и няма да ги ползва,не мисля и аз да взимам.Тези разпръсквачи с регулиране на ъгъла на пръскане ми допадат много.Прибират се,няма маркучи,и поливането е равномерно.
Ми тези 16.8 к.м. можеш и с лейка да ги поливаш :-D :lol: :lol: Чакай hidrazin
nanobanano - специалист
И все пак... ще чакам :-D
hidrazin - майстор
p.v.x написа:
Ми дочака го.
А онуй осцилиращото е пълен таш...к и кал в ушите. :-D
:partyman:
p.v.x - майстор
hidrazin написа:
p.v.x написа:
Ми дочака го.
А онуй осцилиращото е пълен таш...к и кал в ушите. :-D
:partyman:
Дай да видим кое е туй , дет не е пълен таш..к :lol: :finga: Да не е зелена боя. :-D
nikel - специалист
Не забравяйте че различните култури се поливат различно.
Например краставиците се поливам всеки ден, иначе горчат. А доматите поливам през ден иначе се преполива.
И така нататък. Ето част от моето капково на картофите.

Прикачен файл

20160417_105150.jpg
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 29

Тема "Автоматична поливна система" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: