нед юни 10, 2018 10:20 pmkuger написа: Начи, не се пра`ете на поети, ами пишете къде е цилиндрото - напърчено или полегнало! Мойто фреза съм я карал едва ли не легнала, ама маторя е с напърчен цилиндър. От 2001 лето не съм развъртал свещ.Млад си още и затова ти е напърчен цилиндъра, моят сочи хоризонта и може да сдаде багажа преди веригата.
Това не пречи в момента фрезата да е в бокса в насипно състояние. Скъсах верига на редуктора![]()
пп: Тиквичките ги пробвахме преди седмица, краставиците...![]()
, като противотанкови гранати станаха, че и горчиви
В дебелата част семки за люпене. Купих някакво нонейм семе от /няма да му правя реклама на хипера, само ще спомена, че на пакетцето има нарязана на спирала краставица/, добре, че Герганата вече има завръзи, като почнем да берем, другите директно в компостьора! На тяхно място или Сандра или Тести Гриин.
За краставичките не мога да помогна и при мен нещо не са таман тази година, но не мога да твърдя, че е от сорта. За горчивото и аз съм чувал, че има връзка с поливката, трябва да е често и по малко, ама казваш, че 10 години ги гледаш по един и същи начин. Пробвал ли си с листно торене?