• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 37
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
gogo7777 - майстор
Абе ,Пич (както ти писа) в каква некоректност ме обвиняваш? Я осмисли нещата и после пиши пост след пост. Баси навлека :vom:
пон май 05, 2025 1:59 pmgogo7777 написа:
Абе ,Пич (както ти писа) в каква некоректност ме обвиняваш? Я осмисли нещата и после пиши пост след пост. Баси навлека :vom:
Гога, не те обвинявам......баси кво си ми "наивничко"!
Няма да пиша амнайси пъти. Кучето ти досега щеше да разбере, или поне нямаше да се прави на дръж ми шапката.

Може да е от нитратите по салатата, па аз да си мисля разни глупости, нали?!
miroki - майстор
Сигурно му се е показала Надеждата. Другите още не са. Тя при мен има 30 см. ластар с чепчица, другите лози едвам си отварят първи пъпки тип пеперуда. Наистина хубаво грозде, производно на болгар.
Иначе ,май Роки бях аз. :-D
Тази година сефте ми ги ослани здрава слана тъкмо набодаха. Но има още пъпки.
...
Те и картофите така де, тъкмо ги окопах, високи една педя и сега ги няма. Стопили се от сланата, чак не повярвах, че няма остатък....
Наровете избиват от земята, вероятно отгоре няма никой.
Смокините чакам. -17 си беше кофти един ден и 4-5 дена постоянно -13. Едната маслина, само подземята е жива, чакам да видя и листо.
Имам измръзнали клони по кайсия и праскова. Последната слана прибра и черешите и май и ябълките го отнесоха.
Та този сезон, ще се надяваме на гроздето и доматито :)
Тая година гледам още едно (лозе, Гога, лозенце), а и с доматите прекалих- много разсад, много нещо. Ще го насяда, пък каквото ще да става! Да има за гроздето, преминало през две специални операции!
gogo7777 - майстор
пон май 05, 2025 2:08 pmmiroki написа:

Аааааа, лека полека радиограмата се разшифрира.
:-D
gogo7777 - майстор
пон май 05, 2025 2:13 pmТрифон П.Трифонов написа:
Тая година гледам още едно (лозе, Гога, лозенце)
Е аз още съм в лозарство 3-ти клас :) Лозенцата са ми още неродени. Чакам "старата" да покаже какво ще върже.....грозде ли, круши ли :?
chapara - майстор
пон май 05, 2025 2:30 pmgogo7777 написа:

Е аз още съм в лозарство 3-ти клас :) Лозенцата са ми още неродени. Чакам "старата" да покаже какво ще върже.....грозде ли, круши ли :?
Гого, гледай ако се появят рожби случайно да ги абортираш. Ще унищожат лозинките. Чак на третата година може.
пон май 05, 2025 2:19 pmgogo7777 написа:
пон май 05, 2025 2:08 pmmiroki написа:

Аааааа, лека полека радиограмата се разшифрира.
Изображение
Кардиограмата да е добре, другото ще се нареди!
gogo7777 - майстор
пон май 05, 2025 4:12 pmchapara написа:
Гого, гледай ако се появят рожби случайно да ги абортираш. Ще унищожат лозинките. Чак на третата година може.
За младите да. Ама дъртата, която изглежда като първолаче ако не роди тая година ще и правя Ин витро. :-D
chapara - майстор
пон май 05, 2025 6:08 pmgogo7777 написа:
пон май 05, 2025 4:12 pmchapara написа:
За младите да. Ама дъртата, която изглежда като първолаче ако не роди тая година ще и правя Ин витро. :-D
Тъй де👍
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 37

Тема "Млади лози" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: