Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
От самото раждане трябва да се подложи на рехабилитация явно горкото изделие.
Така написано, ако бях м-р Райдър, щях да те съдя за уронване престижа на марката.
kr1100 - майстор
пет апр 28, 2023 6:24 pmSoviet_Soldier написа:
Болтовете - от страната, към която контактуват с пластмасата имат шайби, а от долната страна гайките контактуват с ламарина. Разбира се, когато имаш пластмаса, без значение колко е яка, като затягаш здраво ще се спука/смачка. По тая причина хората са ти сложили гайки с пластмасови втулки в тях против развиване.
не може да се постави щита под ламарината -има профилирана полутръба и пречи
Опитах , ама ядец
Няма такова нещо като гайки с PVC втулки. Болтовете са с външна мнакатка и вътрешен шестограм5 На болта има федерка и тънка шайба с малка периферия. От горната сътана на щита има квадратоно ребро с отвор за болта , дебелината на реброто е около 5 мм
пълних редуктора и като го развъртях на ръка , грестта намаля, явно поизпълни вътрешното пространство на редуктора.
Indianec 2 - специалист
Моя изрод направи сефтето при мен.
Със един диск изостанал и откоси прави, остава да свикна.
Малко по-тромаво развърта с диск но и аз имам вина, още не съм свикнал.
Даже и издънки кълца.
Soviet_Soldier - специалист
съб апр 29, 2023 9:57 amkr1100 написа:

не може да се постави щита под ламарината -има профилирана полутръба и пречи
Опитах , ама ядец
Няма такова нещо като гайки с PVC втулки. Болтовете са с външна мнакатка и вътрешен шестограм5 На болта има федерка и тънка шайба с малка периферия. От горната сътана на щита има квадратоно ребро с отвор за болта , дебелината на реброто е около 5 мм
пълних редуктора и като го развъртях на ръка , грестта намаля, явно поизпълни вътрешното пространство на редуктора.
Предпазителят би трябвало да влиза под тая пластмаса хваната за тръбата, и над ламарината държаща се за редуктора:
Изображение

В комплекта би трябвало да са такива гайки:
Изображение

Ако са обикновени, най-добре на фиксатор за резби да се сложат, без да се затяга силно пластмасата.
съб апр 29, 2023 1:14 pmIndianec 2 написа:
Даже и издънки кълца.
Нормално, тия малки двигателчета нямат сериозен въртящ момент. Съседът беше взел 3т нож за неговия FS-55, доста се мъчи докато вдигне обороти с него. За тия малки коси има специални олекотени 2т ножове, а 3 и 4т са им тежки.
Изображение
съб апр 29, 2023 1:14 pmIndianec 2 написа:
Даже и издънки кълца.
Ти па няма го пускаш в ниските! Един път като набере, газта я връщай чак като свърши бензина!

https://photos.app.goo.gl/TLnJbeDutvd5qNSa7

- Кой модел е косата?
- Е Щил ве! Хахааааа.

По стари спомени, машините на Община Аксаково са 360. Не си знаят годините и ускорителните помпи.
Гледам, назад тунинга по инженерните недомислици върви с пълна сила и вярвам доста успешно. Все пак, говори се, че сме техническа нация, макар и само у нас.
Сега разбирам от какво съм се лишил, купувайки си Stihl.
емовлаха - специалист
Товарищ Трифонов, рапорт приет! Тоз Драмон дет го показа мязаше на 350-ка Добре, че общината ги подържа, или концесионера на мястото, та може да се ползват още 10-20 г :) Комшията, пак е в стихията си
kr1100 - майстор
пет апр 28, 2023 7:58 pmТрифон П.Трифонов написа:
Така написано, ако бях м-р Райдър, щях да те съдя за уронване престижа на марката.
Ами ти какво искаш - жив недодялан китаец. Не знам колко ще издържи китайския ремък , ама има доставчици.
То и закрепването на "кормилото" е афиф работа, но като се наложи ще му бая.
съб апр 29, 2023 7:30 pmkr1100 написа:
пет апр 28, 2023 7:58 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ами ти какво искаш - жив недодялан китаец. Не знам колко ще издържи китайския ремък , ама има доставчици.
То и закрепването на "кормилото" е афиф работа, но като се наложи ще му бая.
Как да не уважаваш реалните и кадърни хора?!!!

Емо, леко съм тъжен.
Голямо рязане падна- включи се и 241то, ама за корсарката нямаше работа.
А как са надявах!!! Язък, че обещах и на Цвето купон!
Оня си имал няква електричка и опъвал кабели, та ........Абе аз не подстригвам толкова зле.
Вероятно е карал работника да се мъчи, горкия. Възрастен човек, много готин.

Ей ся вече гледам комшията.
kr1100 - майстор
съб апр 29, 2023 1:24 pmSoviet_Soldier написа:
@Предпазителят би трябвало да влиза под тая пластмаса хваната за тръбата, и над ламарината държаща се за редуктора:
Изображение
- Да ама не е .

В комплекта би трябвало да са такива гайки:
Изображение
@ обикновенни гайки са.

Тъй като ми пишеш имай в предвид ,че не съм аборигени много машини и техника са минали през ръете ми.
съб апр 29, 2023 7:48 pmkr1100 написа:
съб апр 29, 2023 1:24 pmSoviet_Soldier написа:
@Предпазителят....
Тъй като ми пишеш имай в предвид ,че не съм абориген и много машини и техника са минали през ръете ми.
Не му забелязвай! Има един тип хора, които са убедени, че Нещото започва от тях и се чувстват длъжни да обясняват на всеки и всичко.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: