Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
емовлаха - специалист
вт май 02, 2023 8:22 pmЦветомир Димитров написа:
Аз треви и буреняци дето са за нож само се подхилвам под мустак и ги подминавам,само корда.!
Нищо не споменаваш за Хускварната дето купи, как е като усещане при работа, по- чист ли се прибираш от косене :-D Или, все още не е тествана ?
Цветомир Димитров - специалист
Не съм я пробвал още,имам още малко гориво забъркано за тази,като го свърша ще стане работата,днеска ми дойде тубата,маслото и греста,ще изчака още малко...
Държа да съм недоволен и малко разочарован от Хускварна-като отворих кашона там където е редуктора имаше мазно петно.Освен това самия редуктор хърка при завъртане,сложих грес-продължава.нямам думи...
Хускварна-изложихте се,пичове!
емовлаха - специалист
ср май 03, 2023 3:04 pmЦветомир Димитров написа:
Държа да съм недоволен и малко разочарован от Хускварна-като отворих кашона там където е редуктора имаше мазно петно.Освен това самия редуктор хърка при завъртане,сложих грес-продължава.
Да ти кажа, нямам спомен как се държеше при мен предавката на звук преди първото палене, беше със видимо незатегнат винт на конуса та я поразхвърлих, като събрах Дармона почнах да кося! В момента хърка и при мен , но това е от боклуците вътре в тапата на главата. Сипвай бензин на тоз Дармон и развърти предавката !
Махнах Емо тапата и шайбата и развъртях-пак същата история...То се е видяло че ще е така,бал съм го като каже пук само да не е по средата на обект,дрешките и на майстор.
Ще возиш двете.
Мен ме спасява понякога втората машина, като ми хване дървото шината.
Онзи ден ми се случи два пъти и все на най неудобното високо, къде се присягаш на ръка и половина разстояние.

Тая Хуска не е ли нова?
емовлаха - специалист
ср май 03, 2023 7:00 pmЦветомир Димитров написа:
Най-тъпото е,че е нова.
Спокойно Цвето, в крайна сметка косата е нова, и всичко ще се напасне, ако след 2-3 зареждания не се променат нещата тогава си я занеси в сервиз, щом се върти предавката свободно на ръка и няма задържане нямаш ядове! До сега да съм и изкривил дръжките от косене :)
И ти дъниш здраво,мене днес дъжда ме спря малко,утре пак,рамото вече свикна(и да ходя пеша,нямам кола,Трифоне)
емовлаха - специалист
ср май 03, 2023 7:17 pmЦветомир Димитров написа:
И ти дъниш здраво,мене днес дъжда ме спря малко,утре пак,рамото вече свикна(и да ходя пеша,нямам кола,Трифоне)
Отметнах днес второто косене, преди малко прибрах косата и сега заваля. Какво масло купи ? Почвай да косиш със нея не се ослушвай!
ls+,Почвам почвам ама се стъмни вече... :D

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: