• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Stefan_62 - майстор
nikolson написа:
Не са много. Около двайсетина, различни плодове, по едно-две от вид. Само крушата и черешата са големи, останалите са по на пет-шест години. Ще следим прогнозите. :rolleyes:
Двайсетина за един ден без да се напъваш щи ги орежеш, а и щом са им оформенви короните , ще им направиш само козметично орязване :lol:
kabel96 - специалист
Не знам за вас ама това време ме изкуши и оня ден сях череши.Ще видим на пролет какво ще стане.
Stefan_62 - майстор
kabel96 написа:
Не знам за вас ама това време ме изкуши и оня ден сях череши.Ще видим на пролет какво ще стане.
Няма страшно, ще се хванат.
hidrazin - майстор
Stefan_62 написа:
... от всички метео сайтове които проверявам, винаги дават най-точната прогноза, поне за нашият регион.
:) Май моите по-познават. Явно боба им е по-шарен.
Прикачен файл:
RUSE.jpg
RUSE.jpg (93.96 KиБ) Видяна 1574 пъти
:partyman:
Stefan_62 - майстор
hidrazin написа:
:) Май моите по-познават. Явно боба им е по-шарен.:partyman:
Ми те руснаците преди две седмици си го дадоха, че ще е такова времето у нас и си познаха, а нашите от есента ни лъжат, че ще бъде сибирска зима ама найси, а твойте за 48ч. е нормално да уцелят прогнозата :lol: . А аз тяхната /руската/прогнозата я дадох за фефруари какво прогнозират, а дали ще я познаят ще видим като дойде. :drinkers:
hidrazin - майстор
Stefan_62 написа:
hidrazin написа:
...а твойте за 48ч. е нормално да уцелят прогнозата :lol: ...
Само нещо не разбрах. Колко часа има между 21 и 26-ти януари? :-D
Stefan_62 - майстор
hidrazin написа:
Само нещо не разбрах. Колко часа има между 21 и 26-ти януари? :-D
Изображение
Ами доколкото мага да разчета графиката която си пуснал, става въпрос за периода от 12.00ч. на 26.01. до 12.00ч. на 28.01. :lol: според мен това са 48ч, както си го пише и на самата графика. Друг е въпроса ако си искал да пуснеш някоя по-дългосрочна, а си объркал графиките или бъркаш датите. Разгледай по-точно какво пускаш и виж за кои дати става въпрос то си го пише точно. :drinkers:
hidrazin - майстор
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 40#p573493
Толкова ли е трудни да сравниш прогнозата от 21-ви за днешната дата?
Stefan_62 - майстор
hidrazin написа:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 40#p573493
Толкова ли е трудни да сравниш прогнозата от 21-ви за днешната дата?
Ами кажи, че става въпрос за стария ти пост, дрябва да ровя форума ли да разбера, при положение, че ми пускаш графика за 26, 27 и 28. 01., погледни и ще разбереш, че и на руснаците боба им е шарен.
http://www.gismeteo.ru/city/daily/3418/
Незнам от къде си, но в момента си е точно такова времето в Русе и градусите. И хайде стига сме спамили темата, че модераторите ще ни дърпат ушите. :partyman:
hidrazin - майстор
О.К. Махам отегчено с ръка . Описвам го защото няма такова смайлче. :-D
И да не е съвсем оффтоп - дано не ти измръзнат прясно порязаните дръвчета. :)
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: