Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
EDI - майстор
То и тук е така.Отупаш коза, дръпнеш, па легнеш и поемеш по всички земни кълбета. :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
чет дек 19, 2019 7:11 amn_a написа:
Тъй се прави. Закътано от природните стихии, лапички, вентилаторчета, чистичко, стерилничко, няма китайски мушици да го кацат, да го насерат. Спокойничко си береш, не зависиш от дъжд и вятър... Пък ние, аматьори!
Ааа, тая снимка що в тая тема? Тука са начинаещите :-D
kr1100 - майстор
[quote=n_a ...няма китайски мушици да го кацат, да го насерат. Спокойничко си береш, не зависиш от дъжд и вятър
[/quote]
Че то при мен да няма мухи и пеперуди бре. навсякъде е с комарници, на едната порта с плъзгане на другата с отваряне настрани, а на капандурите закрепена мрежа от комарници.
Сега салатките ,лук,чесън и засятия спанак ги глеза да не им капят капки отгоре с тъкан против слана.закачена на надлъжни телове под порива.
А ся :partyman: с мушмулова и зелена салатка и лук , че цяла седмица от вторник насам съм ядосан.Заради предколедното асфалтиране на200м път цяла седмица ме цапнаха долу в дясно на бронята, Трябва да я свалям и нагрявам да се поотпусне и намести , ама никак не е подходящ момента сега.
хайде още 2 :partyman:
ky-kyy - майстор
чет дек 19, 2019 8:59 pmkr1100 написа:

А ся :partyman: с мушмулова и зелена салатка и лук
Как ти е сладко, да си я пиеш сам :?

Ай, наздраве :) Аз пих половинка винце, сега се лигавя с водка Немирофф и рупам крекерчета и пекани орехчета...
kr1100 - майстор
ky-kyy написа:
Как ти е сладко, да си я пиеш сам :?
Цял ден работа сега малко разпускане. От утре повече свободно време. А и не съм - кокеро ми прави компания.Аз казвам наздраве, тои ме гледа и премигва, а и гледам г. слалом жени
ky-kyy - майстор
чет дек 19, 2019 9:48 pmkr1100 написа:

Цял ден работа сега малко разпускане. От утре повече свободно време. А и не съм - кокеро ми прави компания.Аз казвам наздраве, тои ме гледа и премигва, а и гледам г. слалом жени
На някво интервю, Батето, Бог да го прости, беше казал, че от спортовете, най-обичал да гледа женски волейбол...
Наздраве и на теб и на кокера :)
ср дек 18, 2019 4:22 pmvlax написа:
:partyman:
Влакси, вчера уговорих да я сервизират в "С------и ------с", от където я купих. Аз лично установих повреден центробежен регулатор, но понеже е в мотора, спрях до там.
Според въпросите, които ми зададоха, прецених, че не са компетентни, но понеже са и сервиз, днес по обед им я оставих. Това първо го съгласувах с производителят.
Около 15 часа ми звъннаха, че я погледнали, но производителят разпоредил да бъде отнесена в друг, по оторизиран сервиз.
До тука познах само, че наистина не са компетентни. Не успях да си я прибера. Вероятно това ще стане на 30.12. когато смятам да я отнеса в другия сервиз.
Ще чакаме Новата година- аз и нивичката ми.
kr1100 - майстор
ky-kyy На някво интервю, [/quote написа:
Не на живо по Евроспорт. Обичам си ските .Дано ме огрее догодина.
оаче аномалия - на смокинята вече има жълто зелени връхчета по клоните /повече зелени/ :?
Помоооощ, карамфила ми цъфти!
https://photos.app.goo.gl/SxMF8H8YavMZYbQV6
Ако се вгледате внимателно, ще забележите, че е на перваза на прозореца, но отвън.
Помооооощ!!!
Не е на добре тас работа.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет дек 20, 2019 9:50 pmТрифон П.Трифонов написа:
Помоооощ, карамфила ми цъфти!
...
Не е на добре тас работа.
Моят цяла "зима" си цъфти, но котките лежат в него, което съвсем не е на добре
От цялата работа ми е ясно, че смокини ще станат, оглеждам се и за други екзотики. Тъй шей то

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: