То и тук е така.Отупаш коза, дръпнеш, па легнеш и поемеш по всички земни кълбета. 

чет дек 19, 2019 7:11 amn_a написа: Тъй се прави. Закътано от природните стихии, лапички, вентилаторчета, чистичко, стерилничко, няма китайски мушици да го кацат, да го насерат. Спокойничко си береш, не зависиш от дъжд и вятър... Пък ние, аматьори!Ааа, тая снимка що в тая тема? Тука са начинаещите
чет дек 19, 2019 9:48 pmkr1100 написа:На някво интервю, Батето, Бог да го прости, беше казал, че от спортовете, най-обичал да гледа женски волейбол...
Цял ден работа сега малко разпускане. От утре повече свободно време. А и не съм - кокеро ми прави компания.Аз казвам наздраве, тои ме гледа и премигва, а и гледам г. слалом жени
ср дек 18, 2019 4:22 pmvlax написа:Влакси, вчера уговорих да я сервизират в "С------и ------с", от където я купих. Аз лично установих повреден центробежен регулатор, но понеже е в мотора, спрях до там.![]()
пет дек 20, 2019 9:50 pmТрифон П.Трифонов написа: Помоооощ, карамфила ми цъфти!Моят цяла "зима" си цъфти, но котките лежат в него, което съвсем не е на добре
...
Не е на добре тас работа.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: