Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kr1100 - майстор
Аз закъснях , но правя 1 за сл. сезон.За основа е метален стелаж купен 2000г от Метро. Ще го опаковам с стреч фолио, а предната страна с отваряеми стени от поликарбон. Ще го поставя в оранжерията - само за разсад.
пет мар 06, 2020 6:11 pmvlax написа:
Изображение
Егаси мартеницата! Люта, миризлива, здравословна, тематична.
nikel - специалист
пет мар 06, 2020 6:11 pmvlax написа:
Изображение
Благодаря.Ще ти открадна идеята.Страхотно е за мартеници.Вече поръчах пластмасови зеленчуци от Китай.Сега търся пластмасови колбаси. :supz:
За първи път, на 01.03. видях щъркели. Друга година, чак Април съм свалял мартениците, а тая само няколко часа. Много щъркели.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пет мар 06, 2020 9:48 pm, променено общо 1 път.
nikel - специалист
От 15 год. правя и продавам мартеници,а мартеници рядко нося.
Ден за разсадоправене.
Паля и газ за пръст. После надупчвам киселокофичките и буча семената.
Доматите са ясни, краставичките ще почакат, а друго какво мога да нахвърлям?
Дали не закъснях?
preslav - майстор
пон мар 09, 2020 7:35 amТрифон П.Трифонов написа:
Ден за разсадоправене.
Паля и газ за пръст. После надупчвам киселокофичките и буча семената.
Доматите са ясни, краставичките ще почакат, а друго какво мога да нахвърлям?
Дали не закъснях?
Не си закъснял, можеш и лютите чушки да залагаш - грах и арпаджик не те виждам да си се засилил да садиш.
Аз не знам дали е от закъснението, дали от топлата зима, дали от различния казан, но варих плодова и гроздова на 07.02. - такова количество и градус на хармана не сме изкарвали до момента, за качеството ще трябва да изчакам поне месец, че не ми се пробва прясна ракия.
пон мар 09, 2020 2:12 pmpreslav написа:
Утре ми е последно дежурство преди тежка и дълга отпуска.
Залагам смУкиноф матрял, пъдпъдъчи иматрял и кокоши матрял. С предпоследните закъснях, понеже мислех да пропусна, тая година, ама колегите зеха да питат и поръчах го. Обаче съм подготвен, нали знайти!? И да ми спрат тока, инкубацията продължава.
Пресли, аз такиви скрупули нямам. Като искарам от казана, тъкмо ше е пекнало още повече, та може да напрайми дегустацийка. Имам и отлежал мискетов аромат. Тоя път ми са получи.
kr1100 - майстор
[quote="Трифон П.Трифонов"
Утре ми е последно дежурство преди тежка и дълга отпуска.
[/quote]

Аз пък те чаках днес да дотърчиш с червеното возило., ама напразно . :?
Палих голЕм Огин да изгоря вършинаците от кастренето на стари бадеми.
А вчера в ранни зори опръсках дръвцата с Фунгиран + Акарзин, а прасковите с Дитам + Ак .
Възстановявам чашите около дръвцата , но бавно и тегаво. Окопая 2 дървета и почивка, че ме стяга реброто.Въпреки пристягането боли.
Тази седмица трябва да взема и 1 бала торф.

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: