Змей,грешка в езика.Исках да кажа,че няма задна.А че съм фен на повечето скорости,тъй си е...
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
iivanov
- майстор
112 мнения в "Питане за мотофреза-коя да избера"
emko
- напреднал
За ПЕТРОВ Ботевград,мисля са на МАЛТЕХАГРО ремьчето,което предава движението от колянов вал до колелото за скоростната кутия,толкова бьрзо заминава,че направо свири и пуши на изгоряло.Не е проблем да се купи,но е строго специален размер,оригинален е на ГЕЙТС,но в Плевен го няма на тази фирма,само представителството на ПЕТРОВ и е 28лв.като ходя до Б-Д го взимам на 15лв.Не е проблем в парите а в това,че ремьчето контактува много малко в шайбите,двигателя е по добьр от мойта ГАРДЕНИЯ.Само че на мойта ремька е широк и с писти.Задната е много удобна,като отидеш до оградата на комшията,трябва да я дьрпаш като идиот от рова както се е окопала.
stiv1961 написа:..Задната е много удобна,като отидеш до оградата на комшията,трябва да я дьрпаш като идиот от рова както се е окопала100% поддържам. Който не го е изпитвал, не знае....

Йордан
- специалист
iivanov написа:Понякога тези пущини се самозаравят по време на работа.Случва се при преминаването от твърд към по-мек пласт почва.Представи си ,как се вади 50 и отгоре кг машина,като имаш в предвид и съпротивлението на заровените фрези.Ти пак недей движи с ремарке.Ориентирах се към GARDENIA ZS 500B 3/4 ако някой има такава -мнение,доволен ли е или създава проблеми.7 к.с.3 скорости-задна и две предни.Да вземам ли?
nikolaizl
- напреднал
Йордан написа:Няма да сгрешиш взимай ,моята е b4 голям дзвер е.iivanov написа:Понякога тези пущини се самозаравят по време на работа.Случва се при преминаването от твърд към по-мек пласт почва.Представи си ,как се вади 50 и отгоре кг машина,като имаш в предвид и съпротивлението на заровените фрези.Ти пак недей движи с ремарке.Ориентирах се към GARDENIA ZS 500B 3/4 ако някой има такава -мнение,доволен ли е или създава проблеми.7 к.с.3 скорости-задна и две предни.Да вземам ли?
stiv1961
- майстор
nikolaizl написа:stiv1961 много ми допада твоето ремарке download/file.php?id=67827&mode=view ,ти ли си го прави и ако да те моля за малко повече инфо. Благодаря предварително.Не съм го правил аз, купихме го от един човек. Беше стояло двайсетина години под един навес, всичко по него беше ръждясало- спирачки, главини..... аз само го възстанових.
Тема "Питане за мотофреза-коя да избера" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература