Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
nikolson - майстор
Точно така, разтягаше се. Сега вече не се разтяга. :lol:
Не знам старите машини имат ли декомпресия. Това за Туньо. С голяма кубатура как ли се пали, не знам, не съм вещ в тези машинки.
ср апр 22, 2020 6:20 pmnikolson написа:
Точно така, разтягаше се. Сега вече не се разтяга. :lol:
Не знам старите машини имат ли декомпресия. Това за Туньо. С голяма кубатура как ли се пали, не знам, не съм вещ в тези машинки.
Старити гулями машини са ги палили мъже, хахааа. Кат забрайш да дръпниш декомпресора или он са е счупил и тати е завил ощи ина свещ, ИЖа чупи глезени или поне бий табани, хахааааа!!!
Все още колегите оценяват с респект железният ми ритник.
ZMeyGorianin - майстор
Бе все се чудих, защо навремето мотористите ритат един/два пъти манивелата и после дават контакт и палят мАторя :? То било за да не ги ритне коня...
ср апр 22, 2020 11:14 pmZMeyGorianin написа:
Бе все се чудих, защо навремето мотористите ритат един/два пъти манивелата и после дават контакт и палят мАторя :? То било за да не ги ритне коня...
Ихууу, верно ли бе? За да не рита, чалъма е друг. Ижа не го ли удавиш- не пали. Почерпва се, докато протече. Риташ няколко пъти, да вкара смес в картера и даваш контакт. Дано центровката е добра! Ако не- бутавела.
kr1100 - майстор
[quote="Трифон П.Трифонов" Ижа не го ли удавиш- не пали. Почерпва се, докато протече. Риташ няколко пъти, да вкара смес в картера и даваш контакт. Дано центровката е добра! Ако не- бутавела.
[/quote]
Недодялана копировка. на мотоциклет с руските норми за допуск на сглобки и сглобявани с 2 леви ръце в петък.
Защо MZ, CZ,Jawa,дори Балкан 250 палеха без проблеми ?
Ти кажи! У нас сме имали всичките. За Балкан спорт да кажеш нещо?
Иж Планета спорт и Юпитер 3 вървяха най много и палеха без да ритат.
Ти кажи защо!
Темата е за резачки, та да споделя служебната сериозна техника.
https://photos.app.goo.gl/QoXMakMNhQKXM9Mf7
Тати ма е прайл на мотор, ма не пимнеше на кой.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на чет апр 23, 2020 7:58 pm, променено общо 2 пъти.
borchoyor - специалист
пон мар 20, 2017 1:39 pmDoks написа:
Благодаря на всички,
stanley го бях избрал заради по голямата кубатура и името което са си създали покрай останалите инструменти които правят но щом е като китайските
Ще го умувам още малко между МCCLOH или електрическа...
Потърси Драгозов във форума, ще ти помогне с избора и отстъпките😁
чет апр 23, 2020 7:54 pmborchoyor написа:
пон мар 20, 2017 1:39 pmDoks написа:
Благодаря на всички,
stanley го бях избрал заради по голямата кубатура и името което са си създали покрай останалите инструменти които правят но щом е като китайските
Ще го умувам още малко между МCCLOH или електрическа...
Потърси Драгозов във форума, ще ти помогне с избора и отстъпките😁
Борче, погледни датата бре!
wpw - специалист
Аз съм твърдо за Маккълъча. Моето мнение дали ел. или бензинова е, че и двата варианта имат и плюсове и минуси. Като цяло при електрическата не трябва да държиш бензин по тубите и като трябва да отрешжеш една две дъски няма да забъркаш един литър бензин с масло. Но пък ако трябва свобода на рязането бензиновата има предимство. Все пак ако двора е няколко декара (на баща ми е 10 дк.) колко кабел трябва да се разпъва?
Аз лично ползвам Хускварна 36 произведена 1990год. в Швеция. Оса е!
kr1100 - майстор
[quote="Трифон П.Трифонов" ...За Балкан спорт да кажеш нещо?
[/quote]
Нищо. На малокубатурни не съм се качвал и карал. Балкан 250 зИлен и CZ 350 червено. Последното беше с голямата бака. С странични багажници и заден с булчето / лека и пръст/ - 10 тина CZ-тa 350 и 1 ETZ 251 колона през Чехословакия та до ГДР и обратно. Отзад палатка , отстрани багажлък / това на CZ тата / по 1 калъп си правихме багажниците и дисагите , а отпред около фара обтекатели ляти от смола и стъклолат - еххх спомени и и младост бушуваща/.

А по темата - днес запалих ел. Гризли дърт набор и резнах няколко клона. / Гледам по фото Райдер а има абс. същата на вънщен вид/ ама мота съм я взимал 2006/7г от Германско - 2 ра младост. Преди 3 седмици дадох на големия син да смъкне клоните на 1 полусух орех с разтегателната от ЛИДЛ. Казва много удобно нещо. Той качен а на ореха и кълца клоните , а дребното / внучката/ като пада клон вика :" Гледай, гледай баща ти как хвърля :mrgreen: :-D "
А бензинката Мак.. едва я припалих след дълга пауза.

Тема "Бензинова резачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: