• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Иванов, да беше рекъл по рано за Петровката.
Неска влизах в един Коледжиков, с надеждата да я огледам. Ми няма я, предлагат я, ма само с поръчка. Тъй било и с резервните части.Недай си Боже гаранционно събитие-чакаш.
Зеха да ми натрапват някакви зелени...може и да са хубави, но......
Нещата отиват към Пловдив. Двете предавки ши са прежалват. Тая вечер ши умувам Фортеко или Тракия да е. Дистрибутора е у наше село, а надежден сервиз си е предимство.
Зная, че голямата машина може много, може и малко, но от мен земеделец няма да става. Градината я гледам, че ме е грях, като помня ква подредена беше до скоро....
Разсада ми напъпил. Имам червен домат, запазен в годините още от баба. Имам и розов, повече от 10 години го гледа майка, сега аз. Мноо фкусно с домашна изпотена.
iivanov - майстор
Бе това дето го предлагах хич не е голямо . Даже по моя вкус е малко . Лошото е , че хич не е евтино . Но отменя почти изцяло мотиката . Иначе мога да ти покажа и голяма машина . За водачи над 100 кила .
turbobiit - напреднал
И аз съм в дилема Градина ли,Гардения ли,Белини ли или Фортело,Тракия да заприходя.Първите 2 ме блазнят заради оборудването,което предлагат и двете скорости,заради ремаркеро.Фортекото е с 0,5 к.с. по слабо.Няма да се усеща лой знае колко при фрезоване,но с една скорост ще е зор за теглене.Обиколих всички търговци на фрези в Пловдив.Всеки хвали своето,всеки уж вносител и нямало проблем за части.А те машините еднакви по цвят,оборудване и цени с различни лепенки само.При въпроса каква е разликата на гумите 4х8 и 4х10 вдигат рамене.А каква е наистина?Едната е по висока ли?Оф не знам главата ми бръмна от информация.
turbobiit написа:
И аз съм в дилема Градина ли,Гардения ли,Белини ли или Фортело,Тракия да заприходя.Първите 2 ме блазнят заради оборудването,което предлагат и двете скорости,заради ремаркеро.Фортекото е с 0,5 к.с. по слабо.Няма да се усеща лой знае колко при фрезоване,но с една скорост ще е зор за теглене.Обиколих всички търговци на фрези в Пловдив.Всеки хвали своето,всеки уж вносител и нямало проблем за части.А те машините еднакви по цвят,оборудване и цени с различни лепенки само.При въпроса каква е разликата на гумите 4х8 и 4х10 вдигат рамене.А каква е наистина?Едната е по висока ли?Оф не знам главата ми бръмна от информация.
Добре дошъл, в темата, ма струва ми са, чи ши ти'й трудну с избора, след като не си на ясно кво е разлика от 5 санта.
Кво искаш да кажеш с ника си- кво е turbobiit? Нямаш ли име?
Ха, че Пловдив обикалял! Ми те, българските фрези, там са праят.
Неска заприходих една, не издържах и влязах в браздата.......по скоро в калта.
https://photos.app.goo.gl/KH0sIbKSkxuWm9p32
Изкопах старата пътека, че и без това трябва да се премести в ляво.
https://photos.app.goo.gl/KH0sIbKSkxuWm9p32
Покупката е факт.
Гола като пушка е, освен мотичките. Иначе даваха браздир, ремъци и свещ, но съм закъснял.
Малко трудно я запалих. Не исках да я ръчкам, та извиках човека от магазина. Проблем в кабелчето за гасене. Вероятно е имало влага, щото разглобих, сглобих и си тръгна нормално.
Какъв инвентар е оправдано да купя за тая моторна мотичка?
gnt69 - майстор
Трифон П.Трифонов написа:
Покупката е факт.
Дилемата свърши, да започне работата. Със здраве да я ползваш. :partyman:
gnt69 написа:
...
Благодарско, Русе!
Сега съм на втора страница, в темата за инвентара. Чета като Библията.
Поздрави!
iivanov - майстор
Със здраве да го ползваш ! Освен колелета за ремаркето , друго с тази няма да ползваш , така че не набивай пари . И ремаркето трябва да е малко , много малко . Горе-долу , като за 6 каси бира .
gnt69 - майстор
Трифон П.Трифонов написа:
gnt69 написа:
...
Благодарско, Русе!
Сега съм на втора страница, в темата за инвентара. Чета като Библията.
Поздрави!
Аз моята си я ползвам само за фрезоване. За всичко останало като садене, прецизно окопаване между растенията, браздене, плевене и др. ползвам тъщата. За една ракия и блага приказка чудеса прави в градината. :partyman:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

Тема "Дилема за фрезичка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: