• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
Аз ще кълцам в края на месеца :) с ето тази наборка :-D
Може да не ми е набор, но сигурно е към 40-те и си е перфектна :)
Изображение
И аз имам една такива, не знам на колко години е, но ми е наследство от дядото на жената. Както писах по-рано някъде из темата с добра грижа ми служи вярно и не бих я заменил за сегашните боклуци които продават /въпреки, че ползвам друга, а тази си я пазя като реликва/.
iivanov - майстор
stiv1961 написа:
Аз ще кълцам в края на месеца :) с ето тази наборка :-D
Може да не ми е набор, но сигурно е към 40-те и си е перфектна :)
Стояне, явно наборката я ползваш само за снимки, щот преди WOLFа ползвах една такава, дето резеца и беше наполовина, от работа и заточване.А съм малък от тебе. :-D
stiv1961 - майстор
Е, аз нямам декари, декари овощни градини и лозя :-D Десетина дръвчета и 300 м2 лозенце :)
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
Е, аз нямам декари, декари овощни градини и лозя :-D Десетина дръвчета и 300 м2 лозенце :)
Ехххххххх, блазе ти Чена :) за един ден и си готов с рязането, а аз навремето "да има" и сега се занимавам 4-5 дна да режа лозя и дървета, но пък се събира достатъчно материал за ракийца и винце :lol:
Elinka - специалист
Моля, кажете изпуснах ли времето за пръскане с бордолезов разтвор за дръвчетата :?
докера - специалист
Тепърва настъпва времето за пролетното пръскане с 1% разтвор :wink:
hidrazin - майстор
Ба си. Днес купих Фунгуран и Акарзин и много се прекарах. Първото не е нищо друго освен меден хидроокис а второто е течен парафин с емулгатор дето служи за прилепител - да не измие дъжда медния хидроокис. Дадох десетина кинта за неща дето ми се намират почти в изобилие. Така е когато не проверяваш писанията във форума ама сам съм си виновен де.
Между другото някои пояснения. С Акарзин не се пръска когато има зелена маса или цвят. Трепе всякакви там въшки, акари, скакалци ... ама трябва да им пръскаш в очите и в устата. Иначе не хваща дикиш. :-D Всичко де що е яйца си се излюпват после и той не им пречи.
Хайде чао за сега.
:partyman:
stiv1961 - майстор
А аз си мислех, че изчиташ всичко от начало да край :-D , iivanov го е написал мааалко по- горе за акарзина. Карай, ще си имаш парафинче в повече :)
Krass - майстор
Вместо акарзин не става ли онова вашето силиконово масло? Въпроса е към, той знае кой е.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: