• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 47
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
imegogo - специалист
началото март ще го почвам иначе не е рано ако сте с оранжерии
hidrazin - майстор
Тази година май и за без оранжерии не е рано. Един дето всяка година произвежда голямо количество разсад и го продава, преди седмица или две вече пикира първите домати. Тези дни може да мина да видя дали не са цъфнали. :shock:
:partyman:
Stefan_62 - майстор
infomar написа:
Направихте ли разсада на домати и пипер? Аз го сложих моя, макар, че някой казват че е рано :lol:
Моят и аз съм го заложил, но още не е поникнал :? . Иначе си е точно сега времето да се сеят семената, миналата годена ги сях на 03.02. и средата на Април беше готов за сеене.
dolli - специалист
Домати сея не по-рано от 5 март, пипера не по-рано от 20 март. За домата си играя на пикиране и измък-примък за 40-50 стръка, но пипера сея в земята, в студен парник и после го разсаждам. Краставиците - директно сея в земята, там където ще си растат и само ги проскубвам. Оранжерия нямам - всичко е на открито. Изобщо починът ми е "градинарство по текезесарски" :-D , че време малко, а работа бол.
hidrazin - майстор
Много находчиво решение. =D> Ако позволиш, ще поправя линка за да е по-лесно.
Как да си приготвим лесно разсад за зеленчуци без почва и да спестим място
Ако беше малко по-рано щях да го пробвам.
Stefan_62 - майстор
Нещо не ми се получи качването на линка, благодаря. И аз късно го открих, но мисля да пробвам с краставиците и тиквичките, ако не забравя де :lol:
infomar
hidrazin написа:
Много находчиво решение. =D> Ако позволиш, ще поправя линка за да е по-лесно.
Как да си приготвим лесно разсад за зеленчуци без почва и да спестим място
Ако беше малко по-рано щях да го пробвам.
И аз ще заложа днеска пипер и... ще вида какви семена са ми останали и ще пиша за резултата.. :?
Svetoslavoff1 - майстор
Хм, дали няма да им е голям стресът ката се засадят в почвата с тези нежни коренчета... :?
hidrazin - майстор
Вместо да си играете да режете найлон по магазините за ел. материали има сигнална лента за кабели. Някъде продават и на метър. Дебелата е 10-тина стотинки за метър а тънката е много по-евтина.
сигнална лента
Може и някой познат електричар да Ви отреже някой и друг метър.
Изображение
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 47

Тема "Разсад в домашни условия." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: