Дали ще цъфне само Всевишният може да каже.
Пробвай, може и да се получи.
Пробвай, може и да се получи.
чет май 21, 2020 12:12 pmborchoyor написа:"Пиперът (Capsicum annuum) е многогодишно зеленчуково растение от семейство картофови, което се отглежда обикновено като едногодишно растение..."
Саксията е навън, корена е миналогодишен, ама не е раждал, че закъснях със сеенето, от лехата го пресадих в кофа от сирене и го прибрах, сега го изнесох, въпроса е дали ще цъфне????
чет май 21, 2020 10:19 amborchoyor написа: Здравейте, да ви питам, лют корен пипер/bhut jolokia/, прибран в саксия, изваден от лехата и сложен в саксия есента, дали има шанс да върже?Бориславе бе, ти да не си решил да бориш коронавируса с тас отрова?
чет май 21, 2020 12:52 pmТрифон П.Трифонов написа: При мене листни въшки няма никакви. Сигурно щото и толкова съм градинар я.Няма ами, като ги държиш гладни
чет май 21, 2020 1:08 pmkuger написа:Нъл туй рекох?! Тас година пълен провал. Ни разсада ми разсад, а и работата ми такава. То не може по осем часа в градината да си и сичко да ти е таман я!чет май 21, 2020 12:52 pmТрифон П.Трифонов написа: При мене листни въшки няма никакви. Сигурно щото и толкова съм градинар я.Няма ами, като ги държиш гладни![]()
чет май 21, 2020 1:31 pmТрифон П.Трифонов написа:Кат я пуснеш, ида там да спамя. И аз нямам листни въшкичет май 21, 2020 1:08 pmkuger написа:Нъл туй рекох?! Тас година пълен провал. Ни разсада ми разсад, а и работата ми такава. То не може по осем часа в градината да си и сичко да ти е таман я!чет май 21, 2020 12:52 pmТрифон П.Трифонов написа: При мене листни въшки няма никакви. Сигурно щото и толкова съм градинар я.Няма ами, като ги държиш гладни![]()
Даже нямам разсад тиквички и краставици. Ще набуча направо в земята.
Зема да пусна тема "Пишман градинари", ма в раздумката, а?!!!
чет май 21, 2020 1:31 pmТрифон П.Трифонов написа: Даже нямам разсад тиквички и краставици.Трифоне,поне този разсад се прави лесно.
чет май 21, 2020 2:05 pmvlax написа: Ми разрови и ще видиш защо.Ан тъй са съхранява семе. За камерата не бях чувал. Аз го чувам (пазя, съхранявам, гледам) в наЕлонови пликчета и в отделението за зеленчуци на ладилника. Писал съм го назаде- семена на повече от 6 години, нетретирани с нищо, покълват. Дали са увредени- не зная.![]()
Аз пък ми поникна зеления боб,реколта 2018 год седял в камерата две години.![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: