Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
vlax - майстор
Аз пък предлагам при всяка сгрешена прогноза да махат част от дрехите си :-D Еха Натали,Гери,Никол..... :)
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет юни 11, 2020 9:33 pmkuger написа:
Пусти мераци :-D :-D

kr1100 - майстор
навън калллл и продължава да вали.
Поне вътре е приятно за работа - не е сауна :-D
vlax - майстор
Трудна година се очертава ,поне за сега. :-D
Имам асми на две места,на едното място миналата седмица градушка удари и 100% щета.Пръсках с шампион,меден препарат да заздравеят раните по пръчките,но практиката показва ,че и догодина грозде няма да има ,защото ще се възстановяват от градушката.
:partyman:
vlax - майстор
ср май 27, 2020 3:58 pmpreslav написа:
ср май 27, 2020 9:54 amvlax написа:
Да споделя налудничавия експеримент,
Защо налудничав, всичко си е ОК, имаше само някаква особеност с поливките, но ще прочетеш и ще разбереш "кон боб яде ли". Струва ми се, че само с оборски тор няма да минеш, там имаш основно Азот, а ти трябват фосфор и най-вече калий.
Успех!
Да покажа една снимка на зрелия боб,докато не го е изпраскала някоя градушка :partyman:

Прикачен файл

зрял фасул.jpg
Andri01 - майстор
За боба нали трябва конструкция-да тръгне на горе? Преди години като садях такъв,го пусках по една оградна мрежа.
Svetoslavoff1 - майстор
Ако е "пешак" не му трябва конструкция. И моят се развива много добре, бол листна маса и цветове.
vlax - майстор
вт юни 16, 2020 6:55 pmAndri01 написа:
За боба нали трябва конструкция-да тръгне на горе? Преди години като садях такъв,го пусках по една оградна мрежа.
Този боб е нисък,стига до 50-60 см.
Зеления ми боб го пускам да се катери по мрежа за краставици,тъкмо почва да се качва на снимката
.

Прикачен файл

2.jpg

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: