пон мар 10, 2025 8:53 pmЦветомир Димитров написа: ..По слух,оборотомер в село никой майстор няма,Купи си от Али -то - не са скъпи, гледай да е със сменяеми батерии

пон мар 10, 2025 8:53 pmЦветомир Димитров написа: ..По слух,оборотомер в село никой майстор няма,Купи си от Али -то - не са скъпи, гледай да е със сменяеми батерии
ср мар 12, 2025 4:49 pmhidrazin написа: Някой с лични впечатление от моторна коса MCCULLOCH B43 BT ?Ако няма да се коси навън от двора огледай ел. коси.
ЕТО ТАКАВА
Че май мисля да заприходя една точно такава...![]()
![]()
пон мар 10, 2025 7:59 pmЦветомир Димитров написа: А може ли да сложа от b40b кордовата глава,която поддържа 3мм корда на хуска?Цвето, четох ти писанията от миналата година
нед мар 09, 2025 10:05 amемовлаха написа:чет мар 06, 2025 1:23 pmЦветомир Димитров написа: при по-къса корда влиза в свръхобороти?Сервизния техник е настройл карбуратора или читав бензин, сменил си бензиностанцията
нед мар 09, 2025 11:18 amТрифон П.Трифонов написа:чет мар 06, 2025 1:23 pmЦветомир Димитров написа: Имам едно питане-.... влиза в свръхобороти?Кой чисти карбуратора?
пон мар 10, 2025 8:50 pmТрифон П.Трифонов написа: По добре я занеси в сервиз да настроят карбуратора, освен ако това "момче" не работи в сервиза.
пон мар 10, 2025 8:56 pmТрифон П.Трифонов написа:пон мар 10, 2025 8:53 pmЦветомир Димитров написа: Що тей ме нахрани на некопосност ве ТрифонеееСъмнявам се, че с тая настройка ще изсушиш мотора скоропостижно, затова. Така разбирам от обясненията ти.![]()
![]()
По слух,оборотомер в село никой майстор няма,по принцип,ако става схемата с главите дето съм замислил,ще го ползвам за вкъщи,колкото да работи![]()
ср мар 12, 2025 8:36 pmемовлаха написа: .... и я метни в сервиз на Хускварна за реглаж"Накратко" хронологията. Влизаш в час сякаш, но все пак- защо мислиш, че ще я "метне в нужника"? Нали беше настроена от техника, бензина се оказал читав, след едва четири години ползване?!
Иначе си се запътил да я метнеш в нужника!
Ако не ти е оригинален горивния филтър смени го и него
ср мар 12, 2025 9:08 pmchapara написа:Чапар, с тези уши, които настройват Балканчето, може да настроиш карбуратор на моторна коса или резачка, но има съществена разлика. Между ушите трябва да има нещо.kr1100 написа: ти за 6-8 лв/ли се стискаш/ На слух не можеш да докараш нужните оборотиХаде бе, дали?
Не е въпроса в парите, те нямат общо, една кут.цигари
Но ако речем че ми потрябва, едва ли ще го намеря, а ушите са си все на мястото
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: