вт апр 22, 2025 9:25 ambundy написа: Гледах един електрически Райдер 1200W, но да обикалям с макарата дали няма да е още по изнервящо.Погледни Райдер 1400Вт с кормило. С такъв съм от 2022г, че Хуска се предаде - нов цилиндър, бутало и т.н. Понеже е хамериканска сглобка чакане за части 1 месец и налетях на ел. Райдер 1400т/ .Това чудо с алум. глава от Валерий за 7,х лв. пере с 3 мм корда дебела трева дето Хуска се задъхваше и като се увие около главата гаснеше/. Бръсна с кордата ниско земята.
Дайте съвет, моля![]()
Слабо място кормилото и отвора за кабела - там се прокъсва тръбата. кабела навън, срязване на тръбата и набиване вътре м/у 2 те полукормила дебелостенна алум. тръба преди 2 г. Става по-здраво от фабрично.
Щита с ножа за кордата е от кекава пластмаса и се троши от камъчета / около 1950г е имало порой и наводнение и са довлачени камъни.Чистиш събираш и след дъжд пак никнат./, но има резервни щитове.
С Хуска ми писна перипетиите с бензина въпреки източването му. И на Болгар -а МБ 5 имам проблеми със залепнала мембрана за помпата след зимен престой
Сега Райдера е на 169 лв. цена. И горе където е ел. двигателя предавката става с назъбен ремък.
Съветския войник беше качвал фото преди 3-4 г