Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Основната съставна на Неоцидола е забранена за ползване у нас.
Беше си ефективен препарат, ама не знам вече накъде да гледам- станах разноглед.
ky-kyy - майстор
ср юни 02, 2021 12:50 pmТрифон П.Трифонов написа:

ама не знам вече накъде да гледам- станах разноглед.
То тва от ЕГН-то. На очен доктор иди :lol: :lol: :lol:
ср юни 02, 2021 12:54 pmky-kyy написа:
ср юни 02, 2021 12:50 pmТрифон П.Трифонов написа:

ама не знам вече накъде да гледам- станах разноглед.
То тва от ЕГН-то. На очен доктор иди :lol: :lol: :lol:
Всяка акарида, мога я гръмна на право мерене, без да ползвам бусола, компас и далекомер.
Близката поликлиника има женски специалист по кожни несгоди. Отивам да проверя за гъби и са надявам да са забранили напалма, като овърхуманно средство!
ky-kyy - майстор
ср юни 02, 2021 1:14 pmТрифон П.Трифонов написа:

Всяка акарида, мога я гръмна на право мерене, без да ползвам бусола, компас и далекомер.
Близката поликлиника има женски специалист по кожни несгоди. Отивам да проверя за гъби и са надявам да са забранили напалма, като овърхуманно средство!
Ми за кво, ще ги пърлиш с напалм тогава - почвай ги с шамари гадините...Аз като не ги виждам, ръся с разни отровни разтвори....
kr1100 - майстор
ср юни 02, 2021 12:13 pmky-kyy написа:
...Дано да не те изпързалят, както мене ...
@ Ку - пиша за голям магазин, като се прибрах влязох в сайта им за онлайн поръчки има го черно на бяло в различни разфасовки.

@ borchoyor - има л.с.
ky-kyy - майстор
ср юни 02, 2021 2:51 pmkr1100 написа:

@ Ку - пиша за голям магазин, като се прибрах влязох в сайта им за онлайн поръчки има го черно на бяло в различни разфасовки.

А дано са читави, щото особено тия големите магазини, колко народ са прецензурирали....

Аз и друг път съм споделял, че ползвам една рядко срещана отрова, затва сигурно и не я разреждат много, а и не е попаднала в полезрението на забраняващите. Вярно скъпичка е, ама няма как и цензурата до края и душата в рая :)
borchoyor - специалист
ср юни 02, 2021 6:54 pmky-kyy написа:
ср юни 02, 2021 2:51 pmkr1100 написа:

А дано са читави, щото особено тия големите магазини, колко народ са прецензурирали....

Аз и друг път съм споделял, че ползвам една рядко срещана отрова, затва сигурно и не я разреждат много, а и не е попаднала в полезрението на забраняващите. Вярно скъпичка е, ама няма как и цензурата до края и душата в рая :)
Коя е отровата, ако не е свръх секретна тайна де????
ky-kyy - майстор
ср юни 02, 2021 7:03 pmborchoyor написа:

Пента е отровата. Само на едно място я има в СтЗагора - 15 кинта 250 мл. Разрежда се в 5 литра вода. На литър и повече, ще е по-евтина, ама тия само малки шишенца продават...Иначе в нета може да си я поръчаш, ама аз лично им нямам вяра. По сръбско ми казаха, че била на по-тънка лайсна.
borchoyor - специалист
ср юни 02, 2021 7:07 pmky-kyy написа:
ср юни 02, 2021 7:03 pmborchoyor написа:

Пента е отровата. Само на едно място я има в СтЗагора - 15 кинта 250 мл. Разрежда се в 5 литра вода. На литър и повече, ще е по-евтина, ама тия само малки шишенца продават...Иначе в нета може да си я поръчаш, ама аз лично им нямам вяра. По сръбско ми казаха, че била на по-тънка лайсна.
Търся, благодаря....

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: