Малко е .Матабито пръска инсектициди на 3, а хербициди на 1,5 бара.

stiv1961 написа:Вече почти е измислено в главата ми- помпа с контролер на оборотите и аку-12 ВЧакам подробности за това което си измислил. Може и да не е потопяема, а монтирана от вън на пръскачката
Stefan_62 написа:Чакам подробности за това което си измислил. Може и да не е потопяема, а монтирана от вън на пръскачкатаГледай първо цените, Стефко, примерно като тази http://watersportsequipment.eu/bg/product-view/261.html
stiv1961 написа:- помпа с контролер на оборотите и аку-12 ВЗа какво ти е регулатор на обороти
stiv1961 написа:Гледай първо цените, СтефкоАбе така е Чена, но може да се намери и по-евтин вариянт. Все пак аз се закрастих и ще видя какво мога да направя по въпроса близките месеци. Половината материали ги имам, остава да намеря някоя по-евтиничка помпа която да ми върши работа., 85 кинта и като удариш калема- по- скъпа от тия дето ги продават готови
![]()
VLADO66 написа:За какво ти е регулатор на оборотиАми щото работя и по един друг проект така да се кажеНе съм по тоците, ама дали няма да стане от винтоверт бутона-мисля че вътре има ШИМ
stiv1961 написа:Двигателя от другия проект с каква мощност еVLADO66 написа:За какво ти е регулатор на оборотиАми щото работя и по един друг проект така да се кажеНе съм по тоците, ама дали няма да стане от винтоверт бутона-мисля че вътре има ШИМ
![]()
viewtopic.php?f=18&t=46106
та от там ми дойде идеята, да- става и с такъв спусък. Ето защо французите са казали- две глави мислят по-добре от една- Deux avis valent mieux qu'une
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: