Тая "джунгла", не е джунгла..
Виж какво стана с моята, след багера.. Няма сенки от никъде, но пък напредвам с изравняването, партидите и проектите.. viewtopic.php?f=47&t=61892&start=20#p973732

пет юли 05, 2019 10:28 pmshotik написа: viewtopic.php?f=15&t=18067&p=165685&hil ... 80#p165685Ти имаш подход към всяка "тема" съм забелязала. Методично и не се отказваш. Вдъхновяващо. Хей, Такезо какво прави? Загубих контакти с него
Може да прегледате тази моя тема, не е по- различно от сегашната .
За един месец се справих с доста по- голям двор, към 60 кубика храсти ,клони натрупани и две купи сено .
Само с една моторна коса и електрически трион, както и гребло, количка за извозване и колани за стягане
съб юли 06, 2019 5:59 amn_a написа:Пиша само там, където знам и показвам това ,което съм правил.пет юли 05, 2019 10:28 pmshotik написа: viewtopic.php?f=15&t=18067&p=165685&hil ... 80#p165685Ти имаш подход към всяка "тема" съм забелязала. Методично и не се отказваш. Вдъхновяващо. Хей, Такезо какво прави? Загубих контакти с него
За един месец се справих с доста по- голям двор, към 60 кубика храсти ,клони натрупани и две купи сено .
Само с една моторна коса и електрически трион, както и гребло, количка за извозване и колани за стягане
пет юли 05, 2019 10:28 pmshotik написа: viewtopic.php?f=15&t=18067&p=165685&hil ... 80#p165685Браво за резултата! Точно по този път се насочвам и аз. Ако времето нещо ме притисне чак тогава ще мисля за по-грубите алтернативи.
nikolov333 написа: Тая "джунгла", не е джунгла..Всеки си мери джунглата според стандартаВиж какво стана с моята, след багера.. Няма сенки от никъде, но пък напредвам с изравняването, партидите и проектите.. viewtopic.php?f=47&t=61892&start=20#p973732
съб юли 06, 2019 9:30 amJacket написа:
А добре ли ще бъде след това да фрезоваме почвата за да се изкоренят напълно бурените? Гледах че на някои моторни коси има приставка с фреза, но не знам дали няма да е голяма мъка с нея?
съб юли 06, 2019 9:30 amJacket написа: Вече е ясно как ще се действа (не с козичкиАз ти писах по напред за моето становище за двора.). Имам още седмица-две други ангажименти и го почвамЕ (намерих и помощници
).
Ще се опитаме да не режем засега нито едно дърво, след като няма да влиза багер, няма и защо. Косим всичко и трупаме на едно място в двора, после ще видим как ще го извозим нанякъде.
А добре ли ще бъде след това да фрезоваме почвата за да се изкоренят напълно бурените? Гледах че на някои моторни коси има приставка с фреза, но не знам дали няма да е голяма мъка с нея?
пет юли 05, 2019 3:21 pmn_a написа: Ето това ти трябва!!! И на мен, същоИма го ма не у нас като услуга. Кози под наем. Само че са едни дребнички някаква африканска порода щот и по дърветата се катеря.https://www.youtube.com/watch?v=z-V64myPHJQ
съб юли 06, 2019 9:56 amn_a написа:За фрезоването е така, ама не баш..съб юли 06, 2019 9:30 amJacket написа:
А добре ли ще бъде след това да фрезоваме почвата за да се изкоренят напълно бурените? Гледах че на някои моторни коси има приставка с фреза, но не знам дали няма да е голяма мъка с нея?Фрезова се след оране. Фрезата разбива едрите буци и след няколко минавания става с "градинска готовност"
Ако не си орал, не можеш да фрезоваш. А! Може да се обърне с правата лопата и тогава да се фрезова
То, ако не знаеш къде какво ще правиш, бурените не ти пречат, ако ги подстригваш редовно
Видя ми се равно. Косачка?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: