• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Stefan_62 - майстор
Иво нищо не каза за торенето на картофите :?
imegogo - специалист
изглеждат добре ако за първа година гледаш картофи на това място не нужно много торене аз есента разхвърлях и заорах прегоряла птича тор а на мястото което гледах и минала година ще торя чрез шербетуване пак с птича тор малко трудоемко е но е ефека е много добър
Stefan_62 - майстор
За първа година пробвам с два реда картофи /до сега все ги отбягвах като култура/ и затова питам, шербетуване с тор е добре, но нямам животни и тор. Тази пролет един комшия ми докара три каруци животинска и сега съм я натрупал да отлежава и на есен живот и здраве ще я разхвърлям в оранжерията и отвън колкото остане.
Stefan_62 - майстор
Ето малко общи снимки от градината /само зеленчука/, зад оранжерията е овощната градина и лозето.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Сял съм почти от всичко по малко, остана само зелето и карфиола ама по-нататък :lol:
iivanov - майстор
Stefan_62 написа:
Иво нищо не каза за торенето на картофите :?
Чувал съм, че картофите носят на много тор, но аз лично не съм пробвал.Не знам дали няма да се отрази на вкуса.Само като сея слагам по малко NPK и евентуално някое листно подхранване.
единак - специалист
Използвам тази тема, тъй като ми се струва най-подходяща за въпроса.

Пръскат ли се доматите, когато цъфтят?

В конкретния случай от агроаптеката ми дадоха Скор и Нуреле, комбинират се като първото е 3 мл, а второто 6-7 мл на 10л.

Минах овошките и асмичките, но дали това Нуреле няма да прецака нещата с цветовете на доматите? Впрочем, първите цветове май изресиха от многото дъждове...
iavor - специалист
Чудна градина, Stefan_62
=D>
ferrari4456 - специалист
Колеги, крушата са я нападнали зелени бобулечки и са изяли листата и цветовете.Ясно е, че тази година нищо няма да обера, но с какво да пръскам?
Както и за отрязано дърво с какво да сипя за да не излезе пак(трябва да е колкото се може по-малко вредно за почвата)?
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: