• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kabel96 - специалист
Лошото е че топлата вода е отдавна открита ама на нас ни идва скъпа.Това са автоматични отварящи устройства които работят без ток и тн.Вътре в цилиндъра има течност и като се затопли почва да отваря и обратно.
Изображение

Изображение

Изображение
hidrazin - майстор
Мдааа... Рова от първата снимка - 300 кинта и подемна сила 30кг а това от втората 100 кинта и подемна сила от 7 кила. Наистина идват скъпички.
Тези 24-волтови мотори с редуктори дето ги имам, имат отпред една планка дето се върти. Като стъпя на нея, спокойно ме вдигат без мотора да ме усети. Та значи имат подемна сила поне едно 80 кила и са с размер на компотен буркан. :-D Определено са по-изгодни и като цена и като функционалност. Освен това може да избереш много начини за управление - ако щеш и дистанционно през GSM-a.
Тези на Beckmann-KG дето си дал са със собствено мнение, макар на единия модел да може да се регулира температурата. И мнооого скъпи.
:partyman:
wpw - специалист
Баща ми изработваше зимата на струга подобни устройства за нуждите на някаква варненска фирма и спомена за някакво масло с което се пълнел изпълнителния цилиндър, ама кой да ти слуша внимателно.... :?
ferrari4456 - специалист
Колеги с какво да пръскам крушата, вчера я гледах и е много зле?Нападната е от обикновенна златка(зелено-черна буболечка).
ПП Сега видях темата за овошките, заради това това мнение може да се изтрие.Извинявам се!!!
iivanov - майстор
Давай с нуреле, ама внимавай с дозата, че аз съм им изгарял листата.
ferrari4456 - специалист
Честно казано си нямам и понятие за овошките как е, принципно съм пръскал само лозето и то със син камък и сяра.
Какви дози да ползвам от нурелето за дървото?
iivanov - майстор
Не ми се гледа сега, но май беше0,05 процента или 5 мл/10 л.
vlax - майстор
Вчера видях ,че по домата са се появили малки черни мухички.
Прочетох в мрежата ,че много добре действало пръскане с разтвор 1 с.л. зехтин, 1 с.л. течен сапун и 1 л. вода.
Днес ако не вали ще пробвам.
Някакви други идеи с какво да пръскам?
Stefan_62 - майстор
vlax написа:
Вчера видях ,че по домата са се появили малки черни мухички.Някакви други идеи с какво да пръскам?
Прочети Тук ще откриеш каквото ти трябва.
iivanov - майстор
vlax написа:
Прочетох в мрежата ,че много добре действало пръскане с разтвор 1 с.л. зехтин, 1 с.л. течен сапун и 1 л. вода.

Някакви други идеи с какво да пръскам?
Докат не минеш със светена вода няма да стане.Ама можеш да почнеш и с някой пиретроид.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: