• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 116
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
stiv1961 - майстор
Martin.P написа:
отидох в Щил и си взех кадърен бензинов тример за 450лв. ако се не лъжа. Вече 3 години никакви грижи! Сипваш и косиш!

Така, че по-добре си купете нещо по-скъпо, но качествено, вместо да се занимавате само с поправки на някой боклук.
Ай честито.... както казва Митьо Рачков, питането е за около 150-те кинта, капиш :cool: за всеки влак си има пътници, мойта косачка е нонейм и ми върши работа.
Martin.P - специалист
Ясно Стив. :wink:
Само споделям опит, да се има предвид от всеки, който реши да си купи тример за около-150 лв.
Георги Иванов(алцек) - специалист
Здравейте,оригиналната кордова глава на моята китайка се спомина,правих и ремонт но не изкара много.Та си взех нова.На клипа я разглобявам за да извадя кордата,но по принцип като свърши само се нанизва новата.

https://www.youtube.com/watch?v=q-79tFqnQbE

И този шум да не ви притеснява и моят и на съседа климатиците работят и шума е от там.
Stefan_62 - майстор
алцек написа:
Здравейте,оригиналната кордова глава на моята китайка се спомина,правих и ремонт но не изкара много.Та си взех нова.На клипа я разглобявам за да извадя кордата,но по принцип като свърши само се нанизва новата.
Алцек дай малко по-вече инфо за новата глава /каква марка е и от къде си я взел, а и като цена какво струва/, че мисля да си закупя една резервна.
Svetoslavoff1 - майстор
Момци, докато избирате, гледам тревата станала за първо косене :) Убедил съм се, че ако се отложи първото косене става много силна(тревата) и си е гърч. Ако времето позволи, ще отметна тази работа преди Великден(или поне ще опитам)
:partyman:
пишман_майстор - майстор
Martin.P написа:
Накрая ми писна, продадох я на един познат за 50 лв.,
Така, че по-добре си купете нещо по-скъпо, но качествено, вместо да се занимавате само с поправки на някой боклук.
al4o написа:
Спокоино и моита ми е идвало да я хвана от към долния краи и да я излупам в някои бордюр :-D По напред бях писал как обикалям и ливадата да и събирам чарковете :)

:-D Мдам ... и аз така . С ментета работа не става.
Наскоро се обзаведох и с 343F- употребявана . Голям кеф хора :supz: китайката не мое стъпе на малкия и пръст ! Очатках едни миналогодишни издънки с нож , сега предстои да я видя и с корда как ще е , ще я напъна с глава T45x , с доста дебела нишка са . Има ги по 30-35 лв в продавалника http://olx.bg/husqvarna-trimernata-glava-t45x-i74372808
Георги Иванов(алцек) - специалист
Здравей Stefan_62.Взех я от ЕМС груп ООД на ул Генерал Никола Рибаров (до ДАП-Русе).Марката не знам каква е защото опаковката замина в парното,цената и е 14 лв. предполагам китайка.
пишман_майстор - майстор
Мисля, че на хускварна имаше модел глава дето пасваше идеално . Струва си да се пробва .
stefanbg - специалист
Stefan_62 написа:
алцек написа:
Алцек дай малко по-вече инфо за новата глава /каква марка е и от къде си я взел, а и като цена какво струва/, че мисля да си закупя една резервна.
Колега, аз преди време си взех тази, а миналата година си купих още една резервна, та да не навивам корда в градината, а да сменям главите, като свърши кордата. Много съм доволен! Ето къде съм описал: viewtopic.php?f=29&t=38351
Stefan_62 - майстор
Здравейте момчета, решил съм да подновя инвентара за косене, че ми писна да робувам на китайската коса която имам, аман от боклуци. Спрял съм се на тази:
http://stihl-pv.com/FS94CE.php
Знам, че ще кажете, че си е класика "stihlа", но все пак да направя малко консулт с вас дали си струва да затварям толкова пари. Става въпрос за косене на около 2дк. трева, и то когато я изпусна направо си става тревище. Мислех и за някой по-евтин вариянт на "stihl", но тази ми допадна най-много като технически данни.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 116

Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: