Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kr1100 - майстор
съб апр 08, 2023 8:25 amAndri01 написа:
Моя ако легне така ,ще ме смачка.
Този глиган да не мислиш ,че е лек - само 18,5 кг е. Тъй като е бил натирен на улицата няколко месеца - сега е по-здраво от лепка залепен за мен.
Откраднатия беше кукличка само 8,5 кг , но не го намерих
:partyman:
Andri01 - майстор
Да е здрав, да си се радвате взаимно и да ти "помага" в земеделието.
съб апр 08, 2023 11:44 amAndri01 написа:
Да е здрав, да си се радвате взаимно и да ти "помага" в земеделието.
Трябва да го научи да брои редовете и да отмята- мести се по него и ляга на пътеката да почива. Не мърда докато не се свърши работата качествено, в пълен обем, дори да се наложи продължителна пауза.
kr1100 - майстор
съб апр 08, 2023 12:34 pmТрифон П.Трифонов написа:
..Трябва да го научи да брои редовете и да отмята- мести се по него и ляга на пътеката да почива. Не мърда докато не се свърши работата качествено, в пълен обем, дори да се наложи продължителна пауза.
Това си го има вродено. Отвътре зорко наблюдава за опашати нашественици и като стрела за да ги изгони. :-D А отвреме на време включва банцига за музикално оформление :-D
qrt - специалист
Проблем ли е на ябълка (златна превъзходна) на близо 2,5 години , първия етаж да започва на 1.1 метра от земята?Когато я садих, по препоръка на познат я резнах на тази височина .Гледам комшийски овошки ги режат първоначално доста ниско, из интернет има напътствия от 60,80см, до метър.От тази година се заигравам с овошки и не съм наясно.
Димитър Димов - специалист
нед апр 09, 2023 12:54 pmqrt написа:
Проблем ли е на ябълка (златна превъзходна) на близо 2,5 години , първия етаж да започва на 1.1 метра от земята?Когато я садих, по препоръка на познат я резнах на тази височина .Гледам комшийски овошки ги режат първоначално доста ниско, из интернет има напътствия от 60,80см, до метър.От тази година се заигравам с овошки и не съм наясно.
Важно е да се грижиш добре за дървото,а дали ще е подрязано на метър или метър и десет едва ли му ''пука'' на него (дървото).
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед апр 09, 2023 12:54 pmqrt написа:

За дървото никакъв проблем. Ще порасне по-високо и на теб ще ти е проблем работата по него
miroki - майстор
С времето ще пуска клонки и на ниско, ако ти се иска може да го намалиш етажа. Но няма смисъл. Имам една праскова, под която не мога да се навра, да обера падналите. 80 см до метър си е добре. До чешмата, ако имаш ябълка разклонена под метър ще имаш сериозни проблеми и ще режеш клони постоянно. Имам череша разклонена над главата ми. Около 180. Никакви дертове. Пътеката е в близост и не искам да ми вади очите.
Съобрази се с мястото.
kr1100 - майстор
днес набучени 2 реда домат и колчета и сезал за колчетата ,че и домата привързан Бавно и славно.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не е баш за тук, но ... ГоратаБеГе в събота ще раздадат в Русе 12500 фиданки. От 15:00 до 17:30 в събота, на паркинга на НАП

Прикачен файл

гората.jpg
гората.jpg (36.7 KиБ) Видяна 691 пъти

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: