• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 357
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
вт мар 09, 2021 2:15 pmVasko 4 написа:
вт мар 09, 2021 12:17 pmdragozow написа:
1 560 лв без подаръците, които вървят в момента за RXT, и 860 лв за 553RS, тази просто няма на къде повече.
А какви са тези подаръци?
То много трудно!
корда CORECUT 3.0 мм / 10 м
1 л двутактово масло LS+
dragozow - майстор
вт мар 09, 2021 1:59 pmЦветомир Димитров написа:
вт мар 09, 2021 1:40 pmdragozow написа:
Да, екстра е. От тази година ще има и един достъпен домашен модел:
https://www.argo-market.com/Products/Details/188
С кой куриер работите
Спиди, Еконт, Транспрес, DHL, UPS..
Цветомир Димитров - специалист
вт мар 09, 2021 6:03 pmdragozow написа:
вт мар 09, 2021 1:59 pmЦветомир Димитров написа:
вт мар 09, 2021 1:40 pmdragozow написа:
Да, екстра е. От тази година ще има и един достъпен домашен модел:
https://www.argo-market.com/Products/Details/188
С кой куриер работите
Спиди, Еконт, Транспрес, DHL, UPS..
Видях че е на по-ниска цена от другите магазини може другата седмица да я поръчам.По Еконт :)
Днес машината пристигна.Сглобих я но не съм я палил-времето е лошо.Изглежда солидна и надежна.Ще видим как ще се представи :)
Soviet_Soldier - специалист
пон мар 22, 2021 5:45 pmЦветомир Димитров написа:
Днес машината пристигна.Сглобих я но не съм я палил-времето е лошо.Изглежда солидна и надежна.Ще видим как ще се представи :)
Тук в София още си е зима, даже в момента има натрупан сняг. :lol: Докато в други краища на България вече е за косене. Имам познат от Ямбол, вика че при тях вече тревата е избила и е за косене, като приключат дъждовете.
пон мар 22, 2021 5:56 pmSoviet_Soldier написа:
пон мар 22, 2021 5:45 pmЦветомир Димитров написа:
Тук в София още си е зима, даже в момента има натрупан сняг. :lol: Докато в други краища на България вече е за косене. Имам познат от Ямбол, вика че при тях вече тревата е избила и е за косене, като приключат дъждовете.
При нас (Врачанско) също е избила,но ще видим може чак след изборите да я паля
В инструкцията пише да се използва масло mcculloch 1:50,а ако е друго в друга пропорция.В каква пропорция да сипвам на хуска маслото?
вт мар 23, 2021 11:43 amЦветомир Димитров написа:
В инструкцията пише да се използва масло mcculloch 1:50,а ако е друго в друга пропорция.В каква пропорция да сипвам на хуска маслото?
Същата- 1:50.
Ако ползваш на Щил- също 1:50.
Soviet_Soldier - специалист
Ако е друго обичайно пишат в инструкциите да се ползва 25:1. Аз преди време бях взимал словенска полусинтетика и с нея работех на 25:1 без проблем или образуване на нагар. С подобни неясни масла, като Villager, Raider, Ziel, не бих рискувал да ползвам пропорция 50:1, най-малкото защото в техните инструменти се препоръчва по-богата пропорция, вероятно съобразена с техните масла.
вт мар 23, 2021 4:11 pmSoviet_Soldier написа:
Ако е друго обичайно пишат в инструкциите да се ползва 25:1. Аз преди време бях взимал словенска полусинтетика и с нея работех на 25:1 без проблем или образуване на нагар. С подобни неясни масла, като Villager, Raider, Ziel, не бих рискувал да ползвам пропорция 50:1, най-малкото защото в техните инструменти се препоръчва по-богата пропорция, вероятно съобразена с техните масла.
Е това съотношение 1:25 не е ли за китайските,по мазна смес?
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 357

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: