• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 47
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
infomar
Що не пробваш да им преведеш парите и да си получиш машината в твоят град?
Йордан - специалист
infomar написа:
Ами те не говорят за пари ами директно ме препращат в магазана в нашия град,даже и цена не ми казват,доста интересни търговци.Пък и никъде на Пловдив не видях цени,може да ги пазят в тайна.
Йордан - специалист
Йордан написа:
infomar написа:
Ами те не говорят за пари ами директно ме препращат в магазана в нашия град,даже и цена не ми казват,доста интересни търговци.Пък и никъде на Пловдив не видях цени,може да ги пазят в тайна.
От днес и аз съм собственник на такава мотофреза,но не знам дали е проблем-преди да я запаля пускам бензина и смукача,пали и като позагрее връщам смукача,но като подам газ и гасне.Моля за съвет от старите кучета.
nikolaizl - напреднал
Йордан написа:
Йордан написа:
infomar написа:
От днес и аз съм собственник на такава мотофреза,но не знам дали е проблем-преди да я запаля пускам бензина и смукача,пали и като позагрее връщам смукача,но като подам газ и гасне.Моля за съвет от старите кучета.
Веднага щом запалиш връщаш смукача и не трябва да има проблем.
rplamen - помощник
Здравейте,аз също си взех такава(само че пише друго).Имам един въпрос - ремъка при натиснат съединител е много хлабав и опира в стоперите,така ли трябва да е?

Прикачен файл

S8305905.JPG

Прикачен файл

S8305902.JPG
S8305902.JPG (108.2 KиБ) Видяна 6098 пъти

Прикачен файл

S8305899.JPG
infomar
На моята няма такова цифрово екранче :sad: Много съм тъжен.....
Йордан - специалист
infomar написа:
На моята няма такова цифрово екранче :sad: Много съм тъжен.....
На моята също няма но ще го преглътна.Да питам за маслото в скоростната кутия-до къде трябва да е нивото,като отвия пробката не се вижда и пипа.Продавача каза да не пипам там.Мнения.
stiv1961 - майстор
Йордан написа:
На моята също няма но ще го преглътна.Да питам за маслото в скоростната кутия-до къде трябва да е нивото,като отвия пробката не се вижда и пипа.Продавача каза да не пипам там.Мнения.
Като развиеш пробката/ при хоризонтално положение на мАтора/ трябва да намокри резбата, при моята е така.
Йордан - специалист
stiv1961 написа:
Йордан написа:
Като развиеш пробката/ при хоризонтално положение на мАтора/ трябва да намокри резбата, при моята е така.
А какво масло да долея,все пак е в процес на разработка.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 47

Тема "Мнението ми за мото-фреза Gardenia ZS 500 b-3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: